Atractia fata de „persoane interzise”

Si totusi, cand aceste femei cu puteri miraculoase  deveneau cat se poate de posibile, vraja se destrama. De fiecare data avea aceeasi revelatie hilara, aceeasi mirare enorma ca si EA, avea din cand in cand dureri de cap, si ea ziua lucreaza, ca are si tristeti lumesti…

Probabil toti ne-am confruntat cel putin o data cu aceasta situatie. Cand poate ani intregi am tanjit, am sperat, ne-am resemnat sau poate nici macar, poate doar ne-am bucurat de niste momente singulare in viata noastra, care se tot repetau din vreme in vreme, fara sa aiba urmari concrete si, cu toate acestea atat de bine delimitate de restul existentei noastre.

Citeste si:  De ce este important sexul?

Iar fantezia aceasta poate dura cateodata, o viata intreaga. Dar daca nu ar deveni niciodata suficient de realizabila? Cand iti dai seama cu intristare ca povestirile lui au ramas la fel de seducatoare, dar ca urechile tale nu mai sunt la fel de receptive? Cand realizezi ca este acelasi, ca il recunosti atat de bine, dar parca ai inceput sa ai dioptrii care te impiedica sa-l mai vezi la fel de colorat ?


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.