Atrage-l prin libertate

Barbatii sunt foarte ciudati si libertini. Femeilor le este foarte greu sa inteleaga acest lucru, de aceea majoritatea discutiilor pornesc de la aceste doua lucruri: intelegere si libertate. Pe de o parte, barbatii isi doresc sa fie intelesi ca au nevoie de libertate, iar pe de alta parte, femeile isi doresc sa inteleaga de ce barbatii au nevoie aproape mereu de libertate.
Este logic de inteles, ca o femeie nu tine un barbat cu forta langa ea sau legat. La fel de logic este si faptul ca femeile au inteles aceasta nevoie de libertate a barbatilor si le-a oferit-o.
Problema este alta! Cu cat au parte de libertate, cu atat isi doresc mai mult si se indeparteaza pe zi ce trece de persoana iubita! Lucru fals, dar si adevarat in acelasi timp!
Faptul ca vrea libertatea de a avea si activitati diferite, care sa nu va implice pe amandoi, sau ca isi doreste sa iasa la o bere cu baietii, este perfect pe intelesul femeii!
Faptul ca vrea libertatea de a face mai tot timpul orice singur, de a merge in fiecare weekend singur sau cu baietii, in club, la munte sau la o petrecere, poate ridica semne mari de intrebare.
Faptul ca tu ii acorzi incredere si libertate, pana la o anumita limita (pe care daca te iubeste, nu o va intrece si nu vei fi nevoita sa ii atragi atentia) poate fi cheia succesului marilor relatii.
Dar acest lucru nu depinde numai de tine. Nu trebuie sa-ti impui sa ai incredere si sa ii acorzi libertate. Trebuie sa vrei sa faci asta! Daca prin felul acesta ii dovedesti ca il iubesti si ca nevoile lui conteaza si pentru tine, poate ca nu va mai vrea mereu libertate si poate in felul acesta va veni el singur la tine, cerandu-ti sa stati mai mult timp impreuna, sa-l alinti sau sa pierdeti o zi intreaga stand degeaba, doar voi doi.
Trebuie sa cauti mereu motive sa-l impresionezi, sa vada ce femeie minunata are langa el, pentru ca uneori se mai intampla sa uite acest lucru. Nu pentru ca ar avea ochi pentru altcineva, ci pentru ca s-a obisnuit foarte mult cu tine si considera ca asa e normal sa fii cu el.
Este esential sa ii faci cate o mica supriza uneori si sa ii demonstrezi ca il iubesti, fara a-l sufoca si fara a-l priva de libertate.

Citeste si:  10 lucruri pe care barbatii le urasc in pat

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.