Aventura sau relatie serioasa

Daca vrei o relatie de durata cu cineva si nu doar o aventura, trebuie sa ii arati acest lucru. Cum? Foarte simplu. Te invatam noi principalele lucruri pe care trebuie sa le stii atunci cand pornesti la o intalnire.
1. Imbraca-te adecvat. Bunul gust este ceva ce ai, sau nu. Totusi, daca te duci la o plimbare in parc, nu purta tocuri si haine ‘office’, iar daca e o serata incearca sa fii eleganta, dar nu provocatoare. O buna parte din barbati isi doresc sa vada o femeie pe care o pot iubi si cu care isi pot cladi un viitor, o viitoare mama, un partener in viata, un prieten de nadejde… Toate acestea nu le va observa in conversatia cu tine, daca porti ceva provocator. Ori te va cataloga drept o femeie careia ii place prea mult atentia celor din jur si te va ignora, ori iti va acorda prea multa atentie sperand sa ajunga in pat cu tine. In ambele cazuri, increderea in tine ca viitoare partenera stabila, va scadea considerabil.
2. Simtul umorului. Nu-l uita acasa. Glumele spuse de tine sau de el destind atmosfera apasatoare ce apare atunci cand nu va cunoasteti. Daca zice el o gluma sau povesteste ceva (ce el crede ca este) haios, amuza-te. Nu e cazul sa razi zgomotos si sa te ineci cu gura de vin sorbita cu 2 secunde inainte, dar zambeste si lasa-l sa vada ca ai simtul umorului si glumele lui te destind. Lasa-l pe el sa povesteasca mai intai si, daca ai si tu o povestioara sau o anecdota asemanatoare, incearca sa-ti amintesti si spune-o! Astfel, nu vei gresi. Daca el a gasit amuzant ceea ce a spus, va gasi amuzanta si gluma ta. In plus, va simti ca poate comunica cu tine, gustand acelasi gen de umor.
3. Contactul vizual. Nu-i evita privirea. Multi barbati nu au curajul sa incerce sa se apropie de femeia pe care o doresc. Teama de respingere si, uneori, propriile complexe ii impiedica sa-si incerce norocul. Incearca sa ii dai de inteles ca te intereseaza, prin contact vizual. Atunci cand vorbeste, priveste-l atent. Atunci cand ochii lui vor intalni privirea ta, va simti ca prezinta interes. Nu e cazul sa te holbezi la el. Retrage-ti privirea din cand in cand, dar tine minte ca vederea este principalul simt pe care se bazeaza un barbat; trebuie sa VADA ca este placut.

Citeste si:  Nu lasa greutatea sa-ti afecteze viata sexuala

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.