Baiatul macho vs. baiatul cuminte

In adolescenta, si nu numai, exista mereu o dilema in randul fetelor: ce tip de baiat este mai bun pentru mine…baiatul macho sau baiatul cuminte?
Baiatul macho este la prima vedere mult mai atractiv. Este de obicei un baiat care arata foarte bine, este increzator, plin de el, popular si invidiat la toate petrecerile. Totusi, are si el puncte slabe. In primul rand toate fetele sunt cu ochii pe el si de aceea este un nestatornic. In al doilea rand este atat de preocupat de propria persoana, incat uneori uita de voi.
Baiatul cuminte nu iese in evidenta la prima vedere, dar, daca stai mai mult de vorba cu el si reuseste sa treaca peste timiditate, poti descoperi lucruri interesante si atractive. Descoperi pasiuni ascunse, un partener de discutie captivant, o persoana care iti acorda atentie si intelegere. Problema lui cea mai mare este timiditatea . Trebuie sa ai multa rabdare pentru a intra in vorba cu el si mult timp pentru a-l face sa isi deschida sufletul fara retineri.
Aceasta dilema persista mult timp si de obicei alegerea unui partener este facuta in functie de nevoile voastre din acel moment. Daca doriti aventura si distractie, alegeti un baiat macho, iar daca vreit o relatie linistita, dar in care sa va simtiti ascultate si intelese, alegeti un baiat cuminte.

Citeste si:  Cateva sfaturi esentiale pentru o relatie (partea I)

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.