Barbatii adevarati nu au nevoie de amante

barbat casatorit cu sotia

Ei, bine amantele apar doar in vietiile barbatilor ambivalenti, nehotarati…care nu stiu inca ce cauta, ce iubesc sau ceea ce inseamna sa le fie bine. Daca esti constient de ceea ce-ti doresti, vei alege asumat iar amanta nu isi mai gaseste locul.

Barbatii  maturi inteleg ca iubirea inseamna intimitate, pasiune, intelegere si angajament. Iubirea adevarata le cuprinde pe toate. Ei stiu sa isi respecte sotia,  pentru ca daca nu ar respecta-o pe ea nu si-ar respecta angajamentul luat si nu in ultimul rand nu s-ar mai respecta pe ei.  Hotaratoare este alegerea lui si atat!

Citeste si:  Cum ne vindecam dupa o despartire

Barbatii care calca stramb sunt „barbatii” care inca nu au trecut granita, inca nu s-au gasit pe ei,  nu stiu ce isi doresc  iar asta nu prea tine cont de varsta. Nu spun, ca daca esti intr-o relatie gresita sa stai acolo dar ii pui punct si mergi mai departe, fara meschinarii si alte paturi sifonate.

Citeste si:  Psihologia inversa la prima intalnire

Nu stiu, cati barbati maturi cunosc dar, va spun fetelor ca un barbat adevarat nu calca stramb, desi imi este jena ca acum cativa ani eram si eu pe acolo.

 


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.