Barbatul „specializat” in neveste

Adulter barbat si femeie stand in pat

Pentru barbatii care sunt insurati si care cred ca o data ce i-au pus sotiei inelul pe deget sunt in „siguranta”…Avem o veste, noile vremuri, au scos o „noua tipologie” a barbatului…Barbatul caruia ii plac femeile maritate.

Da, acesta noua tipologie a barbatului, cunoaste foarte bine faptul ca aceste sotii care sunt din ce, in ce mai sexy sunt maritate cu niste barbati care le-au devenit usor indiferenti. Si ele, lor. Exista un fel de reciprocitate a plictiselii asa ca nu se pot plange. Viata ajunge sa semene cu un suc care si-a pierdut de mult acidul, iar culoarea e din ce in ce mai palida. Si atunci apare EL.

Citeste si:  Sfaturi pentru cuplurile proaspat casatorite

Ce cauta, de fapt, acest barbat? Si de ce tinteste el neaparat spre purtatoarele de verigheta?

Pai, sa vedem….

Se alege femeia maritata. Atragatoare, inca tanara. Nu atat de tanara insa incat sa nu fi depasit deja varsta furtunilor emotionale, a nesigurantelor. Femeia este coapta si suficient de rafinata incat sa stie sa arunce o „glazura de zahar brun”. Este femeia care profita de cadourile pe care intamplarea i le aduce in cale. Este femeia de aici si acum.

Citeste si:  Cum stii ca el e alesul

Ati zice poate ca doar cineva profund nefericit cauta fiorii in bratele unei terte persoane. V-ati insela. Este de ajuns acea rutina in limite suportabile, perfect scuzabile social si pe care ajungem sa o toleram din ce in ce mai usor.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.