Barbatul „specializat” in neveste

Adulter barbat si femeie stand in pat

De ce isi da barbatul osteneala cu o femeie despre care stie din start ca o va imparti cu altcineva? Pentru ca tocmai asta ii convine. Femeia data nu cere mai mult decat e el dispus sa dea. Nu risca sa se aleaga cu cineva care l-ar solicita in privinte nestipulate in manualul de intrebuintare si in fisa de post. Cu vreo dragoste nedorita, de exemplu. Care sa-l sune in toiul noptii cand el are alte activitati. Femeia asta nu confunda merele cu portocalele. Dar are experienta de a asezona merele asa cum se cuvine.

Citeste si:  Prieteni falsi

Sa nu credeti insa ca e simplu. Barbatul care are o asa calificare trebuie sa dovedeasca multiple calitati. Va sterge bruma de usoara vulgaritate, usoara meschinarie pe care orice adulter o are si te va face sa te simti o lady pentru cateva ceasuri. Si va avea grija sa faca in asa fel incat sa nu spere EA, in mod eronat, ca i se inmaneaza un cec in alb. Iar asta se va intampla fara sentimentul unei mari pierderi. Nu e tocmai o treaba usoara, nu? Barbatul „specializat in neveste” trebuie sa danseze pe sarma. Sa o faca sa nu se uite in jos ca nu cumva sa constientizeze propriul hau peste care a intins o fragila pasarela.

Citeste si:  Restul nu e aproape niciodata tacere

Barbatul acesta te face sa dansezi privind in fata, dar numai pe distante scurte. Viitorul e tot alaturi de cel sortit, cel legitim, cu care EA are eventual trei rate la banca si doi copii, fetita si baietel.

Adulterul, nu radeti, e o treaba care necesita profesionalism.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.