Cadouri pentru iubitul tau

Se intampla adeseori sa crezi ca i-ai ghicit gandurile si de fapt sa nu fie chiar asa. Oricat s-ar preface el, este clar: l-ai dezamagit. Ca sa eviti astfel de situatii penibile, iti dam cateva sfaturi:
1. Daca iubitul tau este genul de persoana care are deja totul…
…atunci trebuie sa constientizezi ca nu el are o problema cu darul tau, ci tu ai. Pe el nu il intereseaza valoarea cadoului, ci gestul in sine, mesajul, ce „spune” cadoul tau despre tine, despre personalitatea ta, despre sentimentele tale, despre felul tau de a gandi. Omul care considera ca ” are tot ce ii trebuie” nu este obligatoriu bogat. Uneori este doar o persoana cu mult bun simt, pentru care bunurile „lumesti” sunt relative, viata in sine fiind cadoul perfect.
Ce sa ii oferi totusi?
Un obiect facut de tine, o carte sau o planta rara, care, la fel ca si prietenia voastra, trebuie ocrotita, pentru a dura.
2. Daca iubitul tau este eternul nemultumit…
…trebuie sa stii ca nici el nu stie ce vrea, asa ca slabe sanse sa ii „nimeresti” asteptarile. In mod inconstient a decis ca nimeni si nimic nu il poate face fericit. A ridicat o fortareata intre el si ceilalti si nu are de gand sa permita nimanui si patrundeti in lumea lui. A aprecia un dar ar insemna ca recunoaste importanta legaturilor cu „exteriorul” si capacitatea celorlalti de a-l face fericit.
Ce sa ii oferi totusi?
Siguranta afectiva este cea care ii lipseste. Castiga-i increderea cu un cadou personalizat. Sunt sanse sa priceapa si sa accepte ca il inconjori cu toata atentia.
3. Daca iubitul tau este un adolescent…
…atunci clar pentru el cadourile sunt o proba teribila. Luat pe sus de vartejul schimbarilor, vrea multe si de toate aici si acum. De unde sa stie el ce o sa-si mai doreasca peste trei zile sau peste o luna? In plus, optiunile lui sunt „dictate” de grupul de prieteni -musai sa detina obiectele care il legitimeaza ca membru al acesteia. Grea misie, pentru un adult, sa „nimereasca” darul potrivit in marea de incertitudine prin care inoata adolescenta.
Ce sa ii oferi totusi
Mergi la sigur…cerandu-i parerea. Alta metoda si mai pragmatica: da-i lui banii in mana.

Citeste si:  Sexperta: sotia mea, dezinhibata

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.