Cadouri personalizate

Pentru a face un cadou persoanei iubite, nu ai niciodata nevoie de un motiv intemeiat sau de o anumita ocazie. Este atat de frumos sa-ti manifesti dragostea prin gesturi si prin cadouri, incat eu una recunosc ca mi-ar placea sa-i pot face in fiecare zi cate o surpriza iubitului meu.
Nu este imposibil acest lucru, pentru ca o supriza nu trebuie sa inseamne intotdeauna ceva material, dar uneori stresul si rutina isi pun amprenta asupra noastra si uitam sa facem astfel de lucruri.
Cadourile se impart in mai multe categorii: cele cu un scop anume si cele supriza. Cadourile cu un scop anume, le facem de obicei cand este ziua iubitului, cand vrem sa-l impresionam, cand sunt sarbatorile, etc. Cadourile surpriza, au si ele un scop, dar nu delimitat de o anumita data sau de un eveniment. Facem un cadou iubitului, fara nicio ocazia, pentru ca vrem sa-l vedem fericit.
Fericirea celuilalt este cel mai de pret cadou pe care cineva il poate dobandi. Eu personal, sunt foarte bucuroasa si emotionata atunci cand fac un cadou, mai mult decat atunci cand primesc.
Entuziasmul si bucuria din ochii celui caruia i-am facut supriza nu poate fi egalata cu nici un alt sentiment de fericire de pe pamant.
Si daca tot vrem sa fie un cadou cu adevarat, de ce sa nu-l personalizam? Consider ca un cadou cumparat dintr-un magazin, un cadou pe care cineva si-l dorea foarte mult, reprezinta un lucru foarte frumos. Sa poti sa-i oferi persoanei dragi lucrul pe care si-l dorea din tot sufletul mi se pare un gest de iubire foarte mare si sincer.
Sa faci persoanei iubite un cadou pe neasteptate, personalizat, mi se pare o dovada de iubire si mai mare, pentru ca prin faptul l-ai personalizat, i-ai demonstrat cat de mult inseamna pentru tine si cat de mult iti doreai sa-i aminteasca de tine acel lucru.
Fie ca este vorba de o cana personalizata, cu o poza cu voi doi , fie ca alegi sa cumperi o rama mare in care sa pui poza voastra peferata, merita toata aprecierea din lume.
Cel mai dragut cadou personalizat, mi s-a parut insa un calendar, din material, pe care sa imprimi poze cu voi. Acele poze trebuie alese cu scopul de a aminti de cele mai frumoase momente prin care ati trecut impreuna. Pot fi poze doar cu voi doi, pot fi poze de grup, cu mai multi prieteni, asta decizi tu, in functie de mesajul pe care vrei sa-l transmiti iubitului tau!

Citeste si:  Vrea sa-mi pun silicoane

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.