Calatorie spre tara iubirii

Cum v-am obisnuit, in fiecare luna, femei-moderne propune cate o destinatie de vacanta pentru cuplurile care isi doresc sa petreaca o vacanta minunata impreuna, intr-un cadru exotic, unde isi pot face de cap fara a tine cont de griji sau alte preocupari.
Noua Zeelanda este una dintre acele destinatii pe care trebuie neaparat sa le vezi impreuna cu persoana iubita. Nu degeaba soarele rasare pentru prima oara in Noua Zeelanda, acea insula superba unde va puteti bucura impreuna de festivaluri care de care mai ciudate, mancare gustoasa, bauturi si vinuri de mare clasa.
Limba engleza esta la putere in Noua Zeelanda, majoritatea locuitorilor fiind de origine britanica, asa ca nu ai de ce sa-ti faci griji in privinta asta.
Orasul celor mai mari iubiri, cum este denumit Auckland, este primul pe care trebuie sa-l vizitezi atunci cand ajungi in Noua Zeelanda. Este orasul vulcanilor a caror lava a format in timp arterele principale si numeroase insule. Este unul din cele mai scumpe orase ale Noii Zeelande, cel mai mare, jumatate urban, jumatate marin, cu plaje extraordinare si nisip negru care incanta toate privirile.
Fiind considerat mijlocul pamantului si locul in care au avut loc filmarile super-productiei “Stapanul inelelor”, iubitul tau va fi cu siguranta fascinat sa paseasca in aceleasi locuri in care s-au filmat scenele din film. Va puteti chiar cumpara doua inele ca suvenir sau in semn de oficializare a relatiei.
Va recomandam sa incercati delicatesele culinare din Auckland, unde sub denumirea de “Pacific Rim”, australienii au combinat aromele bucatariei pacifice cu cele ale bucatariei asiatice, pentru a da gust si savoare tuturor mancarurilor pe care le pregatesc pentru turisti.
Daca sunteti dornici de aventura puteti invata chiar dansul de lupta al triburilor maori, care este destul de simplu: o combinatie perfect sincronizata de urlete, tipete, sarituri si strambaturi. Va veti distra grozav si puteti repeta aceasta experienta de cate ori va veti aminti de vacanta din Noua Zeelanda.

Citeste si:  Statistici: de ce prefera femeile cunilingus-ul

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.