Cat de repede te indragostesti

O vorba din popor spune ca “dragostea e oarba”. Voi ce parere aveti despre asta? Tu cat de repede te indragostesti? Si mai ales, de ce gen de barbat te indragostesti?
Daca esti una dintre acele femei care se indragosteste din ora in ora sau daca dragostea vine si trece la fel de repede ca anotimpurile, inseamna ca principiile pe care le cauti la un barbat se bazeaza numai pe aspect fizic, pe frumusete. Ar trebui sa fii putin mai atenta la alegerile si la greselile pe care le faci. Daca toate relatiile tale au esuat, inseamna ca ceva nu este in regula. Nu pot sa cred ca te indragostesti de fiecare data de persoana care nu trebuie. Problema este la tine si ar trebui sa fii mai precauta atunci cand oferi sentimentele cuiva. Nu te mai lasa entuziasmata de fluturasii din stomac, pentru ca uneori acestia pot fi inselatori. Un barbat adevarat, care sa te faca fericita trebuie sa fie mai mult decat frumos.
Daca esti genul de femeie mai echilibrata, care nu se arunca cu una cu doua in bratele barbatilor, inseamna ca esti exact asa cum trebuie sa fie o femeie rationala. Este bine sa acorzi timp pentru a-l cunoaste mai bine pe cel cu care ai vrea sa incepi o relatie.
Nu te arunca in povesti tumultoase si nu trai in lumea perfecta pe care ai obiceiul sa ti-o formezi de fiecare data cand cunosti pe cineva cu totul nou in viata ta.
Oamenii sunt schimbatori, asteapta-te la orice din partea lor, dar nu trai niciodata cu gandul ca se pot intampla numai lucruri rele. Nu uita, ca pentru a te indragosti cu adevarat, ai nevoie de timp. Dragostea adevarata, se intampla o singura data in viata. Chiar daca nu ramanem impreuna cu ea, si vom cunoaste alte persoane, ea va ramane mereu acolo, in acea particica a sufletului pe care numai noi o cunoastem. Asa ca, daca vrei sa-ti cunostea dragostea cu adevarat si sa nu o pierzi, fa alegerile potrivite, fara a grabi natura lucrurilor.
Daca esti genul de femei care nu crede ca “dragostea este oarba” ci ca “dragostea doare”, nu vei avea decat de pierdut. Nu exista lume fara durere, sentimente fara sa fie expuse unui risc. Durerea este un lucru natural, ca si iubirea. Daca ne doare atunci cand iubim, inseamna ca iubim cu adevarat. Nu trebuie sa-ti refuzi aceasta etapa a vietii, pentru ca numai iubind poti fi cu adevarat uman, numai iubind poti intelege frumusetea, simplitatea sau complexitatea lucrurilor care ne inconjoara.

Citeste si:  Facem sex dupa ce radem?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.