Ce faci daca esti amanta

Cu siguranta nu iti este usor si, foarte probabil, nu aceasta a fost alegerea ta initiala. Poate ca simteai inca de atunci ca este o greseala; dar te-ai lasat dusa de val si nu ai anticipat in ce situatie dificila si dureroasa vei ajunge.
Da: am spus ca este o situatie dureroasa. Poate ca nu esti dispusa sa recunosti acest lucru nici macar fata de tine insati. Nu e deloc usor sa admiti ca te-ai inselat si ca ti-ai facut atat de mult rau singura. Dar trebuie sa fii sincera. Intr-adevar, la inceput a fost frumos, romantic, inedit… insa in prezent esti mai tot timpul suparata, confuza, ai mustrari de constiinta si relatia pe care o ai nu te mai satisface in nicio privinta. Toate acestea denota faptul ca a venit momentul sa-ti pui niste intrebari.
Inainte de a decide cum vei proceda in continuare, ar trebui sa te gandesti cum ai ajuns in aceasta situatie.
Nu spune nimeni ca e usor sa te desprinzi sau ca nu-l iubesti. Bineanteles ca ai sentimente pentru el, altfel de ce ai accepta asemenea compromis? Dar nu permite ca sentimentele sa predomine. Din fericire, dragostea nu se intalneste asa de rar cum ne fac sa credem filmele si romanele siropoase. Daca simti ca nu este ceea ce iti doresti, ai curajul de a te desprinde din relatie. Decat sa imparti ceea ce, oricum, nu este al tau, mai bine singura. Meriti mai mult si ai toate sansele sa primesti. Chiar daca nu de la barbatul respectiv.

Citeste si:  Flirtul la petrecerile mondene

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.