Ce gandesc barbatii dar nu recunosc niciodata

Daca ar fi dupa noi femeile, am vrea ca iubitii nostri sa fie la fel de deschisi si de sinceri, asa cum suntem noi si sa spuna intotdeauna ce gandesc si ce simt vis a vis de noi.
Barbatii sunt mai orgoliosi din fire si nu sunt la fel de “liberi in exprimare” cand vine vorba de sentimentele lor. Daca nu vorbesc despre aceste lucruri nu inseamna ca ei nu le simt, ci ca le este mai greu sa recunoasca sau asteapta momentul potrivit pentru a face declaratiile pe care tu le astepti.
Pentru ca stiu ca sunteti curioase si ati vrea sa stiti ce gandeste persoana iubita, am facut o mica lista cu gandurile si sentimentele cele mai greu de exprimat:
1.”Ma bucur ca sunt iubitul tau”. Chiar daca nu-ti vine sa crezi, si barbatii se mandresc cu iubitele lor, asa cum facem noi. Si da, se bucura ca este iubitul tau, se bucura ca are langa el o fata atat de minunata, de inteligenta si de frumoasa, ba chiar mai mult ii place statutul de “iubit” si relatia pe care o are cu tine. Nu iti va spune in veci aceste lucruri, desi le simte si e convins ca te-ar face sa te simti in al noualea cer.
2.”Vreau ca prietenii mei sa te placa, nu sa intoarca privirile dupa tine”. Toti barbatii sunt mandri si bucurosi cand prietenele lor sunt complimentate… de iubitele prietenilor lor. Ii place ca esti o fata cocheta si ca toata lumea iti apreciaza stilul, insa atunci cand iesiti in oras, ar prefera sa te fereasca de ochii prietenilor lui..burlaci.. E o gelozie specifica barbatilor pe care oricat ai vrea o intelegi, nu vei putea. E tipic masculin.
3.”Mi-e teama ca ma vei parasi”. Credeati ca numai noi avem astfel de temeri si de ganduri? Ei bine..nu.. Si barbatilor le este teama ca persoana iubita isi va gasi pe altcineva si va renunta la ei, dar prefera sa tina in ei acest lucru, lasand impresia ca sunt siguri pe ei sau ca au incredere in persoana iubita. Si lor le este dor de noi, dar recunosc mai greu acest lucru. Si ei isi amintesc de momentele frumoase petrecute impreuna, dar nu ar lua initiativa de a retrai acele clipe, de teama de a nu-si expuna prea direct sentimentele.

Citeste si:  De ce simuleaza femeile orgasmul

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.