Ce isi doreste un barbat sa auda, desi nu recunoaste

Doreste aprobarea ta

Fie ca partenerul tau vrea sa recunoasca sau nu, doreste aprobarea ta; el are nevoie de aprobarea ta.

Baietii tineri cauta aprobarea si admiratia parintilor lor, in special a tatalui lor. Acum, baiatul  ajuns adult are nevoie de aprobarea eforturilor sale,  de la cineva apropiat lui – cineva caruia sa  ii pase – de  la tine.

Cand partenerul tau,  stie ca reuseste sa-si asigure si sa-si ingrijeasca familia din punct de vedere financiar si emotional, sentimentul sau de implinire se va vedea in fericirea sa si un barbat implinit va fi un barbat de succes si nu va avea nevoie de alte „confirmari” din afara cuplului. Avem o „putere magica” in a transforma barbatul de langa noi intr-un barbat de succes, in felul in care acesta ne priveste pe noi ca femei.

Citeste si:  Greseli pe care femeile le fac intr-o relatie

Incepeti sa cautati cele mai mici lucruri pe care le face sotul dvs. si pe care le apreciati. Multumiti-i si spuneti-i ca sunteti mandra de el – este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteti face pentru sotul tau. Odata ce partenerul tau. stie ca il incurajezi  va fi motivat, nu descurajat.

Citeste si:  Romantismul - unde este ??

 

Opriti „luptele”

Este foarte important sa stim  ca sotul nostru  nu este perfect, cum  nici noi nu suntem. De-a lungul timpului, am invatat ca incercand sa-mi impun punctul de vedere, nu fac altceva decat sa imi fac rau si sa imi pierd timpul.  Chiar daca la un moment dat dupa lupte crancene am ajuns la o hotarare dupa ce ne-am distrus unul pe celalalt, ne-am facut mai mult rau decat bine.

In esenta, barbatii nu ii putem schimba si cu cat incercam sa le impunem  mai mult un punct de vedere, cu atat opozitia lor va fi mai mare .  99% dintre barbati spun ca isi „urasc” partenera cand incearca sa ii schimbe si sa fim sincere si noi simtim la fel, cand ei incearca sa faca asta 🙂

Citeste si:  Un pahar de...vorba cu partenerul tau

In momentele de incrancenare,  spuneti ceva de genul: „O sa iau o pauza si o sa ma gandesc” . O sa vedeti ca va face si el un pas inapoi si rezolvare conflictului va fi mai aproape de voi.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.