Ce isi doreste un barbat sa auda, desi nu recunoaste

Spune-i ca este un parinte bun

Aceasta este o zona a vietii sale, ar putea fi putin vulnerabila, mai ales daca relatia cu tatal sau a fost dificila. Fiti atenti la locul in care reuseste in relatia cu copiii si nu uitati sa ii  incurajati.

 

Da-i timp pentru spatiu si hobby

Este perfect normal si sanatos pentru un  cuplu ca fiecare dintre ei  sa isi petreaca timp si separat, singur.  Stiu cat de greu este sa accepti acest lucru, mai ales cand ai copii si tu nu poti avea timp nici sa respiri.

Citeste si:  De ce inselam femeile: Handicapul recuperat

Ce poti face  in acest sens? Discuta cu partenerul tau si faceti-va timp doar pentru voi. Gasiti-va  hobby-uri sau lucruri  de care sa va  bucurati  si singuri.

 

Spuneti-i „Am nevoie de tine!”

Pentru un barbat, expresia „Am nevoie doar de tine.” valoreaza mai mult decat „Te iubesc!” A avea nevoie  de cineva nu este niciodata un lucru negativ in ochii cuiva. Amintiti-va,  ca unul dintre scopurile unice ale omului este de a oferi. Pentru a oferi,  un om are nevoie sa stie ca celalalt isi doreste si are nevoie, de ceea ce el ofera.

Citeste si:  Pasiune in casnicie

 

Atentie ! Aceste sfaturi nu vor fi de ajutor daca treceti prin orice fel de abuz emotional, fizic sau mental. Va rugam sa cautati ajutor imediat, daca este cazul!

 

 

 

 

 


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.