Ce nu-ti place la iubitul tau

In primul rand, nu suporti sa te minta. Consideri ca daca tu nu ii ascunzi nimic, atunci nici el nu ar trebui sa faca acest lucru. Sinceritatea si increderea reciproca impreuna cu comunicarea sunt bazele unei relatii perfecte.
Urasti sa iti inchida telefonul in nas atunci cand va certati. Aveti o discutie mai aprinsa, iar el in loc sa incerce sa te calmeze, mai rau te enerveaza inchizandu-ti telefonul in nas. Poate ca ar trebui sa prinzi momentul si sa reactionezi si tu la fel. Sa vedem daca ii convine. Da-i de inteles ca acest lucru te deranjeaza la culme si ca il consideri o lipsa de respect.
Nimeni nu suporta sa fie inselat…asa ca nici tu nu esti o exceptie de la regula. Se spune ca cel care a inselat o data, o va face si a doua si a treia oara..daca va fi iertat. Ai grija ce si cat ii permiti. In mare parte, depinde de tine daca iubitul te va insela sau nu. Discuta cu el despre nevoile si dorintele amandurora. Daca totusi te-a inselat, gandeste-te bine daca il vei ierta sau nu…Conteaza foarte mult daca regreta intr-adevar gestul respectiv.
Nu-ti place sa-ti dezvaluie secretele sau intimitatile. Urasti sa se duca sa le povesteasca prietenilor lui ce destainuiri i-ai facut tu sau ce ati facut voi noaptea precedenta. Vorbeste cu el si incearca sa lamuresti aceste aspecte. Fa-l sa inteleaga ca sunt lucruri care tin de doi.
Un alt lucru care nu iti place la el este ca nu iti respecta familia si prietenii. Nu-i tolera acest lucru. Atata timp cat tu ii accepti pe ai lui, cu bune si cu rele, acelasi lucru ar trebui sa il faca si el. Nu-l lasa sa te manipuleze sau sa te indeparteze de apropiatii tai.

Citeste si:  Simptomele dragostei

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.