Ce sa ai la tine, la prima intalnire

Femeia la prima intalnire

Imaginati-va: sunteti imbracate intr-un top negru transparent, dantelat, purtati o fusta scurta neagra iar picioarele voastre arata fabulos intr-un dres fin. Tocurile inalte nu va acorda doar cativa centrimetri in plus dar si o infatisare splendida, privite din spate. Parul arata grozav, ati adaugat ultimele retusuri machiajului si sunteti gata cu mult inainte ca partenerul sa bata la usa. Si totusi, ceva nu e in regula!
La prima vedere totul pare a fi bine. Dar, cum se intampla de obicei, totul e prea frumos ca sa fie adevarat. Asadar, incercati sa evitati toate accidentele de la prima intalnire, acordand cateva minute in plus pregatirii acesteia. E mai bine sa fiti sigure, asa ca, pregatiti-va!  O fata trebuie sa fie pregatita pentru orice s-ar putea intampla.

Citeste si:  Avantajele si dezavantajele unei relatii la distanta

Ata dentara – Daca nu puteti lua toata spirala cu voi, infasurati putina ata pe o foita de staniol. Aceasta va va salva in situatii neplacute. Deasemenea, daca stiti ca sunteti aproape de acea perioada a lunii, fiti pregatite din timp. Ar fi neplacut ca la mijlocul intalnirii sa dati o fuga pana la farmacie. Trebuie sa mai aveti in geanta un dres de rezerva, in cazul in care intalnirea are loc pe o vreme mai rece. Mai este indicat sa aveti guma de mestecat, bomboane mentolate sau apa de gura.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.