Ce sa nu ii spui niciodata unui barbat

Ce sa nu ii spui niciodata unui barbat

Atunci cand  esti indragostit sau ai o relatie frumoasa, de lunga durata ai impresia ca poti discuta orice cu patenerul tau.  Cu toate acestea, trebuie sa fim foarte atente si sa avem mereu grija despre ce vorbim si cum vorbim despre anumite lucruri. Intr-o relatie, cat de buna ar fi ea si de sincera trebuie sa tii cont de cateva reguli, in ceea ce priveste barbatii:

1. E baiatul mamei, chiar daca nu recunoaste. Majoritatea baietilor sunt foarte mamosi si desi nu vor sa arate acest lucru, sunr foarte atasati de fusta mamei si de casa. Deci cel mai bine este sa te abti sa faci  glume pe seama asta si nu face remarci negative, la adresa „soacrei”, nici atunci cand merita. Poti sa ii spui ce te-a deranjat, dar fara a folosi apelative negative la adresa mamei. Nu vei face decat sa-l superi si sa-l enervezi cu remarca ta, chiar daca in sinea ta reprezinta o simpla glumita. El o va lua ca pe o jignire si iti va raspunde pe masura comportamentului tau, la un moment dat.
2. Nu rosti niciodata, „Dragule, incepi sa chelesti! „…Este si el constient ca pe masura trecerii anilor, parul va incepe sa se mai rareasca si sa ii apara firele albe de par, insa nu-l rani facandu-i chiar tu astfel de complimente. Poarta-te ca si cum nici nu ai observa aceste lucruri si fii la fel de atenta si dragastoasa cu el. Pana la urma si barbatii au micile lor probleme si complexe, cum avem noi femeile cand nu ne sta bine parul sau avem o zi proasta, rolul tau este sa-l determini sa treaca mai usor peste orice depresie legata de aspectul lui fizic.


Citeste si:  Cum sa-l exciti
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.