Ce semne zodicale prefera sexul inaintea dragostei

Cand vine vorba de relatii, fiecare zodie are propriile preferinte. Unii cred in ideea iubirii adevarate, a casatoriei si a unei familii, altii ar putea fi mai inclinati spre pasiuni, intalniri intamplatoare…

Va intrebati ce prefera partenerul dvs. cand vine vorba de dragoste si sex?

Ei bine, astrologia ne  poate ajuta uneori sa obtinem cateva sugestii despre personalitatea sexuala si preferintele unei persoane.

Iata cele sase semne zodiacale care ar putea prefera sexul inaintea dragostei …

Citeste si:  Cum sa seduci un barbat

Cuplu in pat

Scorpionul. Oamenii acestui semn zodiacal sunt cunoscuti pentru natura lor senzuala. Sexul este mai degraba o nevoie fizica pentru ei si ei ar putea sa nu se gandeasca ca este nevoie sa faca sex cu cineva care e conectat emotional. Ei sunt destul de exigenti in pat si ar putea chiar sa ia in considerare ruperea cu partenerul lor daca nu sunt fericiti in viata lor sexuala.

Citeste si:  Un text despre sfaturile in dragoste si sensul vietii

Sagetatorii sunt bine cunoscuti pentru natura lor aventuroasa, iar viata lor sexuala nu este diferita. Ei au nevoie de timp sa se angajeze intr-o relatie si se simt confortabil cu aventuri i de o noapte sau  intalniri intamplatoare. Ei sunt intotdeauna dornici sa incerce ceva si acest lucru se aplica si la viata lor sexuala. Daca sunt atrasi fata de cineva, ei nu  au o problema sa faca mai intai  sex si apoi sa se gandeasca la sentimentele lor.

Citeste si:  Semnele infidelitatii online

Berbecul.Oamenii nascuti sub acest semn stelar nu au nevoie de multe eforturi pentru a fi starniti. S-ar putea  sa fie nevoie doar de o  mana pe coapse, un contact intens cu ochii sau pur si simplu de un pic de  flirt, acestia cu siguranta se vor simti atrasi.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.