Ce trebuie sa stim despre barbati

Barbatii si femeile sunt diferiti unul de celalalt. Acesta este adevarul gol-golut. Una dintre cele mai mari provocari intr-o relatie este sa intelegi perspectivele barbatului si sa faci diferenta intre ce iti doresti tu si ce isi doreste el.
Barbatii nu numai ca actioneaza diferit, gandesc si diferit. De foarte multe ori, femeile se asteapta ca barbatii sa actioneze asa cum o fac ele. Pentru barbati nu este la fel de usor sa vorbeasca despre ei, despre sentimentele lor sau despre ce-si doresc de la persoana de langa ei.
Barbatii sunt la fel de “plini” de ganduri si sentimente ca si noi, insa ei nu sunt atat de deschisi si de comunicativi ca femeile.
Barbatii si-ar dori ca noi, femeile sa intelegem ca ei ar prefera mai degraba sa fie singuri, decat sa fie intr-o relatie cu o persoana pe care o iubeste, dar de care se teme ca va fi ranit intr-un final. De foarte multe ori am observat cum relatii serioase, de durata, se destramau din nimicuri sau pentru ca barbatul se simtea sufocat si lipsit de libertate.
Barbatii cand sunt furiosi arunca cuvinte grele si lucruri, pe care ulterior le regreta si intr-un final ajung chiar sa-si ceara iertare pentru ele. Noi, femeile, ar trebui sa intelegem si sa trecem peste ele, avand in vedere ca au fost spuse intr-un exces de furie, la nervi.
Ceea ce noi femeile omitem de multe ori, este faptul ca si barbatii au acelesi temeri, nevoi si insecuritati ca si noi. Diferenta dintre femei si barbati, este ca femeile gandesc in perspectiva: “Ce s-ar intampla daca as face lucrul cutare” sau “Mai bine nu fac asta, pentru ca nu vreau sa-l supar..” , in timp ce barbatii constientizeaza aceste lucruri doar in momentul in care le fac. Ceea ce ei nu stiu este ca uneori este prea tarziu pentru regrete, scuze si alte lucruri de genul.
Si intr-un final, barbatii isi doresc sa auda de la noi cat de mult ii iubim. Desi de multe ori sustin ca nu au nevoie de cuvinte sau de confirmari, sa stiti, doamnelor, ca au nevoie!
Greseala noastra a femeilor este ca o spunem foarte usor si de prea multe ori. In momentul in care vom fi mai cumpatate si vom fi putin mai indiferente, le vom atrage atentia si ii vom face sa se intrebe ce se intampla si de ce nu mai suntem la fel ca inainte. De ce nu le mai spunem ca ii iubim? De ce nu-i mai sunam? De ce nu ii mai asteptam cu bratele deschise acasa?
In momentul acesta, dragelor, cartile sunt in mainile voastre si puteti intoarce roata in favoarea si interesul vostru.

Citeste si:  Ii inapoiez inelul de logodna?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.