Ce urasc barbatii in pat

Trebuie sa stii ca barbatii vor mai mult sau mai putin acelasi lucruri in pat. Asa ca, dupa putina investigatie am alcatuit o scurta lista cu ceea ce barbatii urasc categoric in pat.
Femeile cred ca inocenta este un lucru hot. Este…pana la un anumit punct. Ideea este ca barbatii nu vor virgine in pat. Asa ca daca vrei sa joci rolul asta, gandeste-te de doua ori. Si daca esti intr-adevar fara experienta exista o multime de site-uri sau de carti care te pot ajuta sa te documentezi in aceasta privinta.
Barbatilor nu le place sa li se declare dragostea atunci cand vine vorba de sex. Nu este un secret ca toti barbatii se tem de angajament si asa ca ar fugi unde ar vedea cu ochii….mai ales daca este vorba de un barbat pe care l-ai cunoscut de o saptamana…O alta idee rea ar fi aceea de a vorbi in continuu in timpul sexului, sau sa il intrebi la fiecare 2 min cum se simte.
Si nu in ultimul rand, barbatii urasc cand au initiativa tot timpul, atunci cand nu arati nici un fel de interes in sex si nu esti niciodata dispusa sa incerci lucruri noi. Stiu ca este greu dar cu pasi mici nimic nu pare imposibil.

Citeste si:  10 pozitii sexuale din Kama Sutra

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.