Cele 7 semne ale unei relatii lungi

Sunteti doar de 5 luni impreuna, dar va simtiti de parca sunteti de-o viata. Va cunoasteti atat de bine, incat ajungi la impresia, ca il cunosti mai bine pe el decat pe tine.. Noi ne-am gandit sa propunem 7 semne care ne arata ca ne aflam de prea mult timp intr-o relatie, dar ca merita:
1.Iti cunoaste hainele mai bine decat tine. El stie care este cel mai vechi sutien pe care il ai, care sunt cei mai inalti pantofi pe care ii ai si care e magazinul tau preferat de haine. Asta da relatie…asa da iubit!
2.Stie parola de la mail-ul tau si nu te superi deloc cand iti verifica corespondenta. Intre voi exista atat de multa incredere si respect, incat nimic nu va poate face sa aveti ceva de ascuns fata de celalalt sau sa va deranjeze ca sunteti „verificati”.
3.Tu ii cumperi boxeri, el iti cumpara tampoane. Faptul ca aveti grija unul de altul este mai mult decat o dovada de iubire. Daca iubitul tau se incadreaza la aceasta descriere, te poti considera o fericita.
4.Ai rupt afisul din baie, pe care scria: „Lasa jos capacul de la toaleta!”. Acest lucru denota clar ca iubitul tau a inteles ce te deranjeaza si ca incearca sa-ti faca pe plac de cate ori poate. Mai ales ca acest lucru nu este ceva imposibil sau care se uita usor. Merita insa apreciat!
5.Tu speli cada, el spala vasele. Este foarte bine ca iubitul tau nu se da in laturi la treburile casei. Faptul ca va impartiti atributiile in casa, si ca le acceptati, ba chiar mai mult le executati, este un lucru care va ajuta pe amandoi si va economiseste timp pentru momentele intime de dupa.
6.Se trezeste dimineata inaintea ta, doar ca sa-ti faca tie cafeaua sau ca sa-ti pregateasca un mic sandwich pentru micul dejun. Te bucuri de un partener caruia ii place sa aibe grija de tine si caruia ii pasa de tine mai mult decat de el insusi.
7.Te suna sa-ti aminteasca sa iei pilula contraceptiva. Desi multora nu le pasa sau pur si simplu considera ca nu e treaba lor, el se comporta exact invers si te suna chiar cu 5 minute inainte de a-ti suna reminder-ul pe telefon, sa-ti aminteasca sa iei pastila si sa te intrebe daca ai mancat.

Citeste si:  De ce raman oamenii in relatii mizerabile si disfunctionale?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.