Cele mai romantice filme de vazut impreuna

A inceput o noua saptamana si ai un chef nebun sa te uiti la filme de dragoste alaturi de iubitul tau. Dar la ce filme? Sunt atat de multe filme romantice, de dragoste, incat nu stii care e cel mai bun. Femei-moderne iti pune la dispozitie cate un film pentru fiecare zi a saptamanii.
Pentru ziua de astazi va recomandam “Casablanca” ( 1942 ). Aceasta minunata poveste de dragoste a facut inconjurul lumii datorita scenelor sale siropoase si foarte romantice. Cum spune si ultima fraza a filmului : “Acesta este inceputul unei prietenii frumoase”, iubirea se manifesta sub toate formele ei, intr-un cadru perfect : Paris.
Pentru ziua de marti va propun un alt film care a facut cariera de-a lungul anilor: Sabrina ( 1954 ) cu Humphrey Bogart, frumoasa Audrey Hepburn si William Holden. Puteti alege sa vedeti varianta remake din anul 1995,cu Harrison Ford, Julia Ormond si Greg Kinnear.
Ambele variante sunt doua comedii romantice de succes, povestea filmului fiind data de o tanara domnisoara, in drumul ei spre maturizare si doi frati, cu probleme.
Pentru ziua de miercuri trebuie neaparat sa alegeti super filmul “Dirty Dancing” ( 1987 ). Chiar daca regretatul Patrick Swayze nu mai este printre noi, rolul din acest film continua sa-i aduca multe premii si omagii. Pe langa frumoasa poveste de dragoste dintre Patrick si Jennifer Grey, filmul pune in atentia noastra si niste scene de dans pline de emotie si gratie.
Pentru joi va recomand filmul “Pretty woman” ( 1990 ) cu Julia Robert in rolul lui Vivian Ward si Richard Gere in rolul lui Edward Lewis. Prietenia dintre cei doi se transforma intr-o poveste romantica de dragoste care te va lasa fara cuvinte.
Si pentru ziua de vineri, daca nu v-ati facut planuri de iesit in oras sau plecat undeva in weekend, va recomand filmul “Titanic” ( 1997 ), care prezinta povestea de dragoste dintre Rose DeWitt Bukater ( Kate Winslet ) si JackDawson ( Leonardo DiCaprio ).
Doi tineri, care fac parte din clase sociale diferite, dar care traiesc o poveste minunata de dragoste la bordul celui mai mare vapor de croaziera, “Titanic”. Iubirea celor doi este curmata de scufundarea vaporului, dupa ce acesta loveste un iceberg in mijlocul Atlanticului.

Citeste si:  Nevoia de atentie si afectiune a barbatului si problemele extraconjugale

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.