Coenzima Q10 creste numarul orgasmelor

Studii efectuate de Universitatea San Diego din California a scos la iveala noi descoperiri asupra orgasmului si a factorilor care il afecteaza intr-un mod pozitiv sau negativ.
Se pare ca bine cunoscuta coenzima Q10, care este o substanta foarte asemanatoare vitaminelor, reprezinta cheia „succeselor”in materie de orgasm. Mai bine zis, coenzima Q10 ajuta la procesele de producere a energiei in organism.
Dupa cum bine stiti, actul sexual in sine este un puternic consumator de energie, iar conform spuselor cercetatorilor, coenzima Q10 ajuta la cresterea frecventei orgasmelor.
Pe de alta parte, cercetatorii au mai descoperit si factorii care „dauneaza”orgasmului, si anume medicamentele pentru reducerea colesterolului, denumite statine. Se pare ca aceste statine reduc frecventa orgasmelor cu pana la 50%. Tocmai din acest motiv, specialistii recomanda sa se administreze suplimente de coenzima Q10 in cazul in care se iau pastile pentru diminuarea colesterolului, si anume statine. In acest mod se regleaza frecventa orgasmelor si veti avea o viata sexuala buna, asa cum va doriti.
Intrucat coenzima Q10 nu dauneaza organismului puteti sa luati suplimente de Q10 si in cazul in care nu dispuneti de un tratament cu statine. Coenzima Q10 va poate imbunatati activitatea sexuala si viata intima intr-un mod foarte placut si pozitiv. In cazul in care aveti dubii in administrarea acestui supliment, este bine sa consultati fie medicul de familie, fie farmacistul. Ei va pot da lamuriri exacte cu privire la acest aspect.

Citeste si:  Relatia: cum o cresti, asa o ai

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.