Compatibilitate in cuplu

Compatibilitatea este o componenta importanta in succesul pe termen lung al unei relatii. Determinarea compatibilitatii este facuta prin observarea mai multor aspecte ale unei persoane sau ale unei relatii. Aspecte specifice ale compatibilitatii pot fi mai importante pentru unii parteneri decat pentru altii. Determinarea si compararea acestor aspecte cu potentialul partener te va ajuta in descoperirea si mentinerea unei relatii de succes.
Comunicarea le permite cuplurilor sa isi exprime dorintele, visele si telurile. Este mult mai mult decat abilitatea de a purta o conversatie, din moment ce aceasta permite cuplurilor sa se deschida si sa fie sinceri unul cu celalalt.
Aptitudinile sociale asigura un mod de a interactiona nu numai cu un partener, ci si cu cei din jurul lor.
Valorile fac o persoana si determina deciziile din viata. Ii ofera o idee despre telurile pe care vrea sa le duc ala bun sfarsit. Aceste teluri pot varia si pot incorpora multe aspecte.
Compatibilitatea fizica este atractia fizica a unui partener fata de celalalt. Compatibilitatea poate implica nivelul atractiei de fiecare partener, modul in care merge, in care se poarta, etc.
Personalitati asemanatoare le dau partenerilor o structura mai puternica pentru indeplinirea telurilor.

Citeste si:  Lista neagra a pretendentilor

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.