Comunicat de presa: Si barbatilor le plac provocarile

Deodorantul Silver Protect de la NIVEA FOR MEN
O noua dimensiune in protectia oferita de deodorante
24 de ore de protectie de inalta tehnologie impotriva mirosului neplacut de transpiratie
NIVEA FOR MEN ofera barbatilor ce iubesc provocarile de orice fel noul deodorant Silver Protect: primul anti-perspirant ce incorporeaza in formula sa ioni de argint, recunoscuti pentru proprietatile anti-bacteriene. Tehnologia high-tech incorporata in noul deodorant ofera protectie eficienta impotriva mirosului de transpiratie 24 de ore din 24.
Barbatii sunt deschisi provocarilor din orice domeniu – le cauta si sunt motivati in incercarea de a le face fata. Orice noua provocare din viata lor ii face sa fie asa cum sunt: puternici, dinamici, inteligenti si intotdeauna in cautare de noi aventuri. Ei sunt entuziasmati de tot ce inseamna high-tech. De obicei primul lucru la care se gandesc sunt masini sport performante, procesoare mai rapide sau sonde super-performante ce exploreaza spatiul si trimit inapoi pe Pamant imagini uluitoare. insa probabil nu s-ar gandi niciodata la un deodorant cand vine vorba de high-tech. Este timpul sa schimbam acest lucru!
in sfarsit exista un deodorant inovativ conceput special pentru barbati: NIVEA FOR MEN Silver Protect. Noutatea sa este data de tehnologia stiintifica sofisticata, creata special pentru o protectie eficienta impotriva mirosului de transpiratie, 24 ore din 24. Silver Protect de la NIVEA FOR MEN exploateaza proprietatile antibacteriene ale ionilor de argint. Aceste molecule foarte active elimina din start micro-organismele responsabile pentru formarea mirosului neplacut de transpiratie. si chiar daca moleculele de argint sunt dure cu bacteriile si mirosul neplacut, ele sunt extrem de blande asupra pielii, impiedicand formarea iritatiilor.
Folosirea argintului in alte domenii
Proprietatile antibacteriene ale argintului sunt legendare, fiind folosite de oameni de stiinta din diferite domenii. Spre exemplu, argintul poate fi gasit in materialele de inalta tehnologie folosite pentru echipamentele sportive de performanta, recipiente igienice pentru alimentele din frigider , in masinile de spalat si sistemele de aer conditionat. Beneficiile dovedite ale argintului in aceste domenii au stat la baza muncii echipei de cercetare si dezvoltare NIVEA FOR MEN. Cercetatorii au cautat un ingedient eficient, si in acelasi timp delicat cu pielea, care sa satisfaca asteptarile extrem de inalte ale barbatilor in ceea ce priveste eficacitatea deodorantelor.
Transpiratia la barbatii
Barbatii vor un deodorant pe care se pot baza in orice situatie. in general, acestia transpira mai mult decat femeile. De asemenea, au mai multe bacterii in zona axilei – pana la un milon dintre aceste micro-organisme pe centimetru patrat de piele. Aceste bacterii sunt responsabile cu formarea mirosului neplacut in momentul in care intra in contact cu transpiratia.
Provocarea Silver Protect
Circumstante grele pentru un deodorant. Noul deodorant NIVEA FOR MEN Silver Protect se ridica fara efort la provocarea acestor conditii extreme, fiind in acelasi timp bland cu pielea. incorporand singura formula ce foloseste ioni de argint, Silver protect deschide o noua dimensiune in materie de deodorante pentru barbati: puternice, eficiente si oferind un control de incredere asupra mirosului. Detinerea acestui control si mentinerea sa 24 de ore este extrem de importanta pentru barbati, in special in timp ce fac sport sau sunt la locul de munca. Cu noul deodorant NIVEA FOR MEN Silver Protect acestia pot sta linistiti stiind ca formula inovativa anti-perspiranta ofera protectie de incredere impotriva transpiratiei.
NIVEA FOR MEN Silver Protect are un parfum masculin lemnos cu note de top de citrice ce se mentine pana la sfarsitul zilei. Puterea formulei NIVEA FOR MEN Silver Protect este invocata chiar de ambalajul produsului. Fiecare format – spray, roll-on si stick – are un design futurist, argintiu, reprezentand noua dimensiune in materie de deodorante. Ca parte integranta din aceasta inovatie singulara, NIVEA FOR MEN a adaptat design-ul intregii sale game de deodorante pentru a fi in armonie cu Silver Protect si pentru a da un look modern si unificator unui brand orientat catre viitor.

Citeste si:  Pastreaza vie flacara dintre voi doi

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.