Conflictele din relatii au efecte negative

Unele cupluri au probleme serioase cu certurile constante dintr-o relatie. Exista o multitudine de motive ca acest lucru este un mod foarte nesanatos de a trai. In primul rand, acest tip de cearta frecventa poate duce la cuvinte dure si sentiemnte, si chiar violenta. Ii face pe cei apropiati sa se simta inconfortabil in jurul tau, si poate cauza o despartire intr-o relatie.
Primul rezultat neplacut al acestui mod de viata, al certurilor dintr-o relatie este ca exista cuvinte dure care cauzeaza sentimente dure. Daca spui „imi pare rau” , de cele mai multe ori nu este indeajuns de suficient pentru anumiti oameni. De multe ori, atunci cand oamenii sunt suparati unii pe altii, chiar daca au o grija deosebita unii de altii, spun lucruri pe care ulterior le regreta, si, la momentul respectiv, nici macar nu le gandesc. Chiar daca cearta este terminata si totul s-a iertat, acest tip de „duritati”au efecte pe timp lung asupra relatiei. Un alt lucru la care toate certuriel duc este violenta fizica dintr-o parte sau alta. Acesta este cu siguranta un stadiu la care nu vrei sa ajungi.
Un alt lucru care se poate intampla este acela ca oamenii din jur nu isi doresc sa fie alaturi de voi. Daca va certati in fata celorlalti, ii veti pune pe ei intr-o situatie foarte incomoda. Daca asta se intampla in mod regulat, atunci oamenii vor refuza invitatiile sociale, si vor incepe sa evite sa fie in preajma voastra.
Efectele negative ale unor certuri constante intr-o relatie nu sunt numai despre tine si partenerul tau. Efectele negative includ si cuvintele dure si sentimentele neplacute, care duc uneori la violenta, la incomodarea celorlalti, celor din jurul vostru, si, duce de cele mai multe ori la despartire. In timp ce acestea sunt efecte devastatoare asupra cuplului insusi, exista de asemena efecte devastatoare asupra celor din jur, care tin la voi si la cuplul vostru. Acets tip de conflict dintr-o relatie este atat de negativ si de nesanatos, si este foarte posibil sa fie rezolvat, sau cel putin asa ar fi de dorit pentru binele relatiei voastre.

Citeste si:  "Lasa-l sa plece!"

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.