Cucereste-l in functie de zodie

Fiecare zodie in parte are un element primordial care ne influenteaza personalitatea si felul in care ne comportam cu ceilalti. Cele 12 semne zodiacale se impart in 4 categorii, in functie de elementul caracteristic.
Ce inseamna fiecare element? Focul aspira la libertate, ca si aerul (dar intr-un mod diferit). Pamantul doreste stabilitate, ca si apa, dar au cai diferite de a ajunge la ea. Se creeaza astfel urmatoarele complementaritati: aerul si focul, pamantul si apa. Si, cunoscand ce efecte au aceste elemente asupra personalitatii fiecaruia, poti stii ce ai de facut pentru a seduce barbatul de care esti indragostita.
Zodiile de foc ( Berbec, Leu, Sagetator)
Focul aduce personalitatii un plus de putere, pasiune si forta. Ambitia tine de domeniul sau, la fel disciplina, caldura in relatii si creativitatea. Se spune ca, daca vrei sa iubesti un barbat al focului trebuie sa detii arta iubirii. E greu, dar nu e nimic mai fascinant decat sa atragi un barbat aflat sub semnele focului. Asta, pentru ca, desi pare greu de cucerit, ii place acest joc al seductiei, mai ales din rolul cuceritului. Asadar, tu ai rolul principal, tu detii controlul si, daca reusesti sa-i oferi clipe unice, e pe veci cucerit.
Fii originala, nu te incurca in strategii batatorite, alege surprize dintre cele mai neobisnuite, care sa-i confirme ca iubirea ta pentru el e unica. Si, dupa ce-l cuceresti, nu-l clasa ca pe un dosar in arhiva.
Zodiile de pamant ( Taur, Fecioara, Capricorn)
Pamantul aduce stabilitate, spirit practic, metoda. Natura sa este fixa, concentrata, depozitand, orientand catre interiorizare, analiza, abstractizare.
Un barbat din semnul Pamant nu are nevoie sa fie cucerit. Sau cel putin nu cu linguseli, tertipuri feminine – tot ce inseamna arsenal de femeie. Pentru un astfel de barbat, lucrurile sunt clare: ii plac femeile bine educate, cu principii solide, care iubesc copiii si pun familia pe primul loc.
A seduce un astfel de barbat doar pentru a-l seduce e cel mai necugetat lucru pe care l-ai putea face. Daca il vrei neaparat, trebuie sa lasi deoparte arsenalul de tertipuri pe care l-ai folosit pana acum in aceasta directie.
Zodiile de aer (Gemeni, Balanta, Varsator)
Aerul traieste din expansiune, mobilitate, schimburi cu mediul, indica cu usurinta in comunicare, veselie, inocenta dar si risipa prin expansiune necontrolata. Cele trei zodii din semnul Aerului indica barbati sentimentali, duri in celelalte domenii, dar emotionali in ale iubirii. Daca vrei sa-l cuceresti, lasa vorbele pe mai tarziu, fa-l sa simta. Fiind o personalitate aeriana, barbatul Aerului are nevoie de locuri intime, de coltisorul lui, de intimitate.
Femeia care vrea sa cucereasca un astfel de barbat trebuie sa fie delicata, sensibila si moderata. Il provoci cu gesturi rafinate, cadouri mici, dar de bun gust, cu tandrete si cuvinte care merg direct la inima. Intra cu delicatete in camaruta lui de intimitate si respira-l ca sa te umpli de el.
Zodiile de apa ( Rac, Scorpion, Pesti)
Apa este un element in totalitate emotional. Predispune la compasiune, fantezie, imaginatie analiza psihologica, dependenta de mediu. Dragostea pentru un barbat al Apei este ravasitoare, navalnica, arzatoare, mistica si, de cele mai multe ori..scurta. E usor de cucerit, dar greu de pastrat, pentru ca dau dovada de nestatornicie. Exact ca si apa. Sunt perfecti pentru rolul de amant, dar si pentru o relatie de scurta durata, pentru ca le plac inceputurile misterioase, tulburi chiar, dar, cum se limpezesc apele, isi pierd interesul.
Poti incerca sa pastrezi un astfel de barbat daca nu-i ingradesti libertatea d egandire, imaginatia si, in principiu, tu trebuie sa te adaptezi. El, chiar daca vrea s-o faca, nu se va putea schimba.

Citeste si:  Cateva lucruri care nu-mi plac la femei

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.