Cum am ajuns amanta fara sa stiu

Pana acum intr-o seara, cand a venit cu o fata foarte grava si mi-a spus ca trebuie sa vorbeasca ceva cu mine. Am crezut ca a patit ceva la job sau ca s-a intamplat ceva cu ai mei…numai ca..Surpriza a fost mai mare…” Stii ca eu te iubesc foarte mult pe tine dar, o sa am un copil” Pam! Pam!…Ati simtit vreodata ca totul se duce de sub picioare, ca se invarteste, ca nu mai poti sa respiri desi iti auzi inima batand cu putere in timpane? M-am asezat jos, pentru ca simteam ca mi-se taie picioarele si am reusit sa scot doar atat:

Citeste si:  Un cuplu, un singur scandal

„- Cu cine?

– Cu nevasta mea.

– Poftim?! Care nevasta?

– Sunt casatorit cu prietena mea din liceu de 18 ani.

– Si Ea, unde naiba e?! Eu de ce nu stiu de ea?”

A inceput sa imi spuna o poveste cu cat de mult ma iubeste pe mine si cat de „nasoala” a devenit ea, ca e plecata din tara dar, sunt inca casatoriti si se mai vad „uneori”….Si ce fericiti o sa traim noi TREI, pardon!…noi PATRU  si tot asa…

Citeste si:  Nu iti lipseste curajul!

Nu stiu de cand dar la un moment dat nu l-am mai auzit. M-am gandit cand naiba am devenit atat de oarba? Cum de nu mi-am dat seama ce se intampla? Unde oare am fost?

M-am abtinut cu greu, sa nu il scot afara din casa…atunci in CLIPA aia, pentru ca efectiv imi venea sa ii dau branci pe scari…Oare ce m-a oprit?  Buna crestere, durerea…neputinta de a mai actiona? Cert e ca  a doua zi, am rupt relatia. Ce sens mai avea totul?

Citeste si:  Amenintari pentru relatia de cuplu

Unde suntem acum? Eu singura, iar el un „romantic incurabil”  inca incearca sa ma convinga sa il iert si eventual sa mergem mai departe..Noi PATRU:)) ”

 

 

 


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.