Cum iti dai seama ca ai de-a face cu un cheater

Termenul de “cheater” este folosit din ce in ce mai des in limba romana, atunci cand ne referim la o persoana care a inselat alta persoana.
A fi “cheater” este un lucru natural as putea spune. Sunt persoane care se nasc cu aceasta “calitate”, de cheater si de care nu vor scapa toata viata.
Le sta in fire sa insele si nu se simt bine daca nu o fac.
Este de preferat sa eviti astfel de persoane, mai ales de sex masculin, cu care ai intentii seriose de relatie sau poveste de dragoste.
Cum iti dai seama ca ai de-a face cu un “cheater”? Tinand cont de cateva chestiuni destul de simplu de identificat.
Sa ne gandim putin! Pentru un cheater nu va exista niciodata fata visurilor sale, pentru ca pentru el orice femeie care ii pica in plasa, este femeia perfecta. Unui barbat caruia ii place sa insele nu ii va fi niciodata pe plac femeia pe care o are langa el.
Daca il vezi pe strada, intorcandu-si capul dupa femei, fara sa-i pese ca tu esti langa el, asteapta-te la ce e mai rau din partea lui.
Daca face complimente usoare oricui si nu se da in parti sa-si lase chiar numarul de telefon in prezenta ta, fii sigura ca ai de-a face cu un cheater. Oricat va incerca sa te faca sa crezi ca este barbatul perfect sau ca el este diferit, te sfatuim sa nu cedezi si iti vezi mai departe de viata fara el.
O alta modalitate de a-ti da seama daca ai de-a face cu un cheater este sa-i analizezi comportamentul atunci cand il intrebi ce face, unde merge sau daca poti merge cu el unde are treaba. Nu de putine ori, barbatii isi mint partenerele ca au treaba, ca sunt plecati in delegatie sau ca nu poti merge cu ei la diverse evenimente. Daca atunci cand te refuza o face intr-un mod agresiv, deranjat chiar ca ti-ai permis sa-l rogi asa ceva, e cazul sa-ti pui un semn de intrebare.
Toate detaliile astea puse cap la cap, te vor ajuta sa gasesti rezolvarea dilemelor tale. Incearca sa nu te lasi condusa de gelozie si de alte sentimente negative. Rezuma-te in a identifica doar acei factori care te fac sa crezi ca este un cheater si nu rascoli si alte lucruri, pentru ca s-ar putea sa-ti faci mai mult rau decat bine.

Citeste si:  Porno... la feminin

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.