Cum ne purtam cu barbatii

O femeie ar trebui sa se poarta cu un barbat, exact asa cum i-ar placea si ei sa fie tratata: cu respect, incredere si afectiune.
Femeile care stiu ce vor de la un barbat, stiu si cum sa se poarte cu un barbat: cum sa-l faca sa creada ca fac, ca gandesc si ca actioneaza ca ei, dar de fapt, actioneaza dupa propriile principii si convingeri.
De asemenea, sunt si femei nesigure pe ele, carora le este foarte greu sa se poarte cu un barbat si care de obicei, dau curs tuturor problemelor si neintelegerilor.
In majoritatea cazurilor, femeia acuza barbatul ca o inseala sau ca nu o mai iubeste, tocmai din cauza acestei lipse de incredere si de insecuritate, care de obicei o impinge catre cele mai proaste decizii.
Un barbat ar trebui tratat cu la fel de multa atentie si dragoste, ca si o femeie. Desigur, sunt si exceptii, cand barbatul nu simte aceeasi nevoie si grad de atentie ca si femeia, si are nevoie de spatiul sau personal, intim, unde sa nu fie stresat si batut la cap.
Este minunat sa te tii de mana, sa te saruti sau sa lenevesti in pat alaturi de persoana iubita, insa de multe ori, pentru un barbat, este suficient faptul ca esti langa el, fara a simti nevoia si de altceva.
Unui barbat sa nu-i impui sau sa-l pui sa faca ceva la comanda, pentru ca nu o va face. Incearca mai degraba sa-l rogi cu frumosul si sa ii explici ca ai nevoie de ajutorul lui pentru a face diverse lucruri.
Atentie insa despre ce lucruri este vorba si de cat de des se intampla sa apelezi la ajutorul lui, pentru ca la un moment dat va incepe sa creada ca esti dependenta de el si ca nu te poti descurca singura nici macar cand vine vorba de luat o decizie.
Femeia trebuie sa fie proactiva, pentru a-l determina pe barbat sa vorbeasca despre sentimentele sau despre problemele prin care trece relatia.
Se spune ca primesti ceea ce oferi, asa ca trebuie sa fim noi mai atente la ce oferim, la cum vorbim si mai ales la ce vorbim, pentru a-l face pe cel de langa noi sa fie in asentiment cu noi si sa ne raspunda in aceeasi maniera. Este mai greu cand vine vorba de persoana iubita sa faci numai cum ai vrea tu sa fie sau cum ar vrea celalalt, insa este un compromis bun si merita incercat.

Citeste si:  Penisul nu este un sifon

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.