Cum sa devin mai atractiva pentru cei de sex opus? (I)

” De ce nu reusesc sa imi fac o relatie de cuplu? De ce „x” este mai atractiva decat mine?„

Ati auzit despre psihologia atractivitatii si despre modul de gandire al oamenilor care sunt atractivi, care au un magnetism special pentru cei din jur?

Nu conteaza nici cat esti de destept, nici cat esti de frumos sau bogat, daca nu stii sa te faci atractiv in ochii celorlalti.  Trebuie sa intelegem ca oamenii sunt predispusi ca sa fie atrasi de cineva care le decodifica mintea si nevoile.

Citeste si:  Cum sa atragi barbatii

Pentru a deveni atractiv  e necesar sa intelegi cum merge mintea cuiva, care sunt dorintele sale, ce ii place si ce nu ii place. Atractivitatea e ceva subiectiv, o poti influenta emotional, prin ce spui si prin ce faci.

Hai sa vedem ce diferentiaza acesti oameni ca sa ajungem apoi si la cum sa fii atractiv.

Descopera in ce categorie se gaseste un om pentru care vrei sa fii atractiv. In functie de tipul de persoana cu care vrei o relatie de cuplu, sunt lucruri diferite care atrag pe oameni spre tine.

Citeste si:  Ce sa nu-i spui niciodata?

Prima regula este ca fiecare om este diferit dar totusi il poti incadra intr-o categorie. Iar daca stii categoriile de fapt stii ce anume considera atractiv acel om. Hai sa facem o mica impartire a oamenilor in functie de nevoile lor.

Cand analizezi un om pentru a fii atractiv pentru el, trebuie sa tii cont de: – o dorinta speciala a acelei categorii de persoane – o nevoie predominanta a acelei categorii – o teama ascunsa pe care o are aceea categorie de oameni – un obiectiv care motiveaza aceea categorie. Daca cunosti aceste lucruri poti sa intelegi usor care sunt motoarele care misca oamenii, ce anume face un om sa fie atras spre ceva sau sa se indeparteze de ceva.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.