Cum sa eviti certurile

Va certati tot timpul si nu stii ce sa mai faci? Ei bine, iti dam noi cateva sfaturi de care ar trebui sa tii cont ca relatia ta sa intre pe fagasul normal.
In primul rand, trebuie sa fii constienta de faptul ca toata cuplurile au probleme, discutii. Toata lumea se cearta. Trebuie sa stii insa sa te si impaci. Si daca el nu lasa deloc, e timpul sa lasi tu de la tine, daca tii intr-adevar la relatia asta.
Sunt doua lucruri vitale in rezolvarea conflictului: sa asculti, nu doar sa auzi si sa stii cand e momentul sa bati in retragere. O cearta intr-un cuplu nu trebuie sa fie o competitie. Partenerii de multe ori ajung sa zbiare pur si simplu unul la altul pentru ca vor ca celalalt sa vada numai punctul lor de vedere. De aceea se ajunge la un final nefericit.
Chiar daca stii ca nu e vina ta, nu strica daca ridici tu steagul alb, asta numai daca stii ca procedand astfel, pui capat unei discutii care nu duce nicaieri. Daca iti iubesti partenerul, mandria si dominarea n-ar trebui sa fie o problema. Binenteles, ca asta nu inseamna ca trebuie sa fii supus si docil.
Cand asculti punctul de vedere al celuilalt, trebuie sa iti ascuti urechile si mintea.
La final, accepta conflictele comune si inevitabile. Sunteti doua persoane diferite in acest cuplu. Poti ajunge la concluzia ca ideile tale, bine puse la punct dupa parerea ta, sunt stupide in ochii celuilalt. Tocmai de aceea, mai bine stati jos amandoi si ascultati parerile celuilalt inainte de a da un verdict si acceptati ca puteti avea puncte de vedere diferite.
Chiar daca sunteti diferiti, va iubiti…nu uita, contrariile se atrag. Poate d-aia inca mai sunteti impreuna.

Citeste si:  Alte 5 semne ca el te insala

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.