Cum sa iubesti sexul

Sa faci dragoste este considerat de cele mai multe ori un act de pura chimie. Atunci cand este considerat asa, se poate spune ca isi mai pierde din frumusete. Daca te gasesti pe tine facand sex si nu dragoste, urmeaza acesti pasi pentru a te intoarce la starea ta si sa reinveti cum sa iubesti sexul din nou. Pentru aceia dintre voi care nu au iubit niciodata sexul, speram ca acesti pasi te pot ajuta sa te reconectezi cu puterea dragostei.
1. Incepe cu tine insuti. Multi parteneri care se gandesc din nou la a face dragoste, te fac sa dai vina pe cealalta persoana pentru lipsa de placere sexuala. Creaza o poveste in mintea ta despre cum vrei sa fie experienta si vei fi surprinsa sa vezi cat de bine reactioneaza corpul tau la acesti stimuli.
2. Renunta la gandurile preconcepute despre sex. Multi parinti le spala creierul copiilor in legatura cu actul sexual. Incearca sa uiti tot ce ai invatat pentru a te bucura de sex pe deplin.
3. Experimenteaza. Multi urasc sexul, doar pentru ca nu stiu ce pierd cu adevarat. Exact ca orice altceva in viata, educatia este cheia succesului. Cunoasterea subiectului te va face sa iti doresti sa experimentezi mai mult.

Citeste si:  Efecte negative anticonceptionale

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.