Cum sa-l impresionezi

Vrei sa-l impresionezi si nu stii cum? Trebuie sa stii ca sunt multe calitati care pot face un barbat sa vada in tine femeia ideala. Iti oferim cateva exemple, la care tu poti adauga altele, bineinteles:
-Simtul umorului – o dovada a spiritului viu
Barbatii stiu ca simtul umorului este o dovada de inteligenta, o demonstratie a sigurantei de sine, consecinte imediate ale unui creier bine structurat. O femeie care arata foarte bine, din punct de vedere fizic, poate deveni foarte repede plictisitoare, daca nu are mare lucru de spus, dar o femeie cu spiritul viu si jucaus este oricand o prezenta agreabila, dorita, chiar daca fizic nu este o aparitie de coperta.
-Putina duritate si autoritate
Poate ca exista barbati carora le plac mironositele si femeile cu atitudini de printesa bosumflata. Majoritatea prefera insa femeile care nu se sperie de un gandac si care nu fac din mersul pe pietrele de pe plaja echivalentul unei excursii in jungla amazoniana…
-Fii multumita cu felul in care arati
Nu face greseala de a te lamenta in fata iubitului tau cu felul in care arati. Nu te vaita ca ai cinci kilograme mai mult decat ar trebui, nu-i povesti chinurile prin care treci la o sedinta de epilat sau cat de urat miroase vopseaua de par.
-Sa-ti placa lucrurile noi!
Indiferent de varsta si indiferent de buget, barbatii sunt fascinati de tot ce inseamna noutate in domeniul telefoanelor, al calculatoarelor, plasmelor, LCD-urilor, masinilor, DVD-urilor si altele asemenea. Sunt dispusi sa asculte comentarii despre ultimul tip de telefon cu mai mare atentie decat o declaratie de dragoste si sunt mai fascinati de un model nou de masina, care isi etaleaza performantele, decat de o tipa sexy.

Citeste si:  Ce sa nu-i spui niciodata?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.