Cum sa-l tii numai pentru tine

Femeile incearca intotdeauna sa tina langa ele barbatul mult dorit, insa nu intotdeauna procedeaza corect.
Indiferent de varsta sau moda, barbatii adora sa cucereasca femeile. Este un instinct innascut pe care ei nu vor sa il piarda, asa ca lasa-te sedusa, rasfatata, impresionata de dragostea lor. Pe de alta parte, ar trebui sa ii refuzi invitatiile din cand in cand pentru ca asa te va vrea mai mult.
Ar trebui sa iti pastrezi vechile obiceiuri si activitati. Poate ca unul dintre lucrurile pe care un barbat le uraste la o femeie este acela sa stea tot timpul sa il astepte pe el.
Daca ii place fotbalul, masinile sau pescuitul ar trebui sa ii respecti dorintele. Nu incerca sa il tii departe de pasiunile sale pentru ca mai devreme sau mai tarziu va fugi de relatia pe care o are cu tine.
Prietenia este unul din lucrurile cele mai pretioase intr-o relatie. Asa ca ar trebui sa eviti orice discutie in contradictoriu si sa-i asculti problemele.
Pasiunea este de asemenea extrem de importanta intr-o relatie de cuplu. Ar trebui sa arati tot timpul bine, chiar daca esti acasa.
Nu il refuza in pat chiar daca nu esti intr-o stare potrivita sau daca nu te simti bine. Nu ar trebui sa il minti pentru ca nu e nimic mai rusinos decat o minciuna dezvaluita. Mai bine sa te paraseasca din cauza adevarului decat ca a descoperit ca ai mintit.
O greseala destul de frecventa in majoritatea relatiilor este sufocarea partenerului cu prea multa dragoste. Are nevoie de spatiu pentru a iesi cu prietenii lui sau sa fie singuri.
Nu ar trebui sa iti tratezi iubitul ca pe cel mai bun prieten sau ca pe un confident. Daca vrei sa vorbesti despre starea ta proasta, haine sau diete ar trebui sa iti suni una din prietenele tale.
Ai grija! Nu il subestima in public. Ceea ce un barbat uraste cel mai mult este sa fie tratat urat in public.

Citeste si:  Fereastra cu gelozii. De la pasiune la ciuda, entuziasmul meu vs. capra vecinului

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.