Cum sa mentinem o relatie pe linia de plutire

Cateodata oamenii uita cel mai important lucru, esenta tuturor lucrurilor care contribuie la mentinerea unei relatii si a vietii sanatoase. Pentru ca oamenii sunt foarte stresati si traiesc condusi de reguli si morala, uita sa faca cel mai simplu si natural lucru din lume: sa iubeasca!
Pentru ca pentru noi, dragostea este cea mai importanta, am pregatit cateva sfaturi pentru acelea dintre voi care va confruntati cu probleme si certuri banale, zilnice, in relatia cu persoana iubita.
1.Ai incredere!
Este lucrul primordial intr-o relatie. Se spune ca sentimentul de incredere este de multe ori mai placut decat cel de iubire in sine. Iubirea si increderea merg mana in mana, desi cea de-a doua se castiga in timp, in timp ce prima vine pur si simplu, din inima. Asa ca demonstreaza-i iubitului tau ca ai incredere in el si vei vedea ca si el isi va schimba atitudinea spre bine.
2.Un strop de prietenie
Putina prietenie este extrem de necesara in orice relatie. Puteti fi chiar cei mai buni prieteni, daca stam sa ne gandim. In felul acesta va puteti exprima mai usor, chiar si atunci cand nu aveti un lucru foarte placut de spus. Trebuie sa va completati unul pe celalalt si la bine si la greu.
3.Comunicare
Comunicarea este cheia marilor succese. Pana si relatiile la distanta rezista, daca exista comunicare intre cei doi parteneri. Comunicand putem gasi impreuna solutii pentru orice lucru si putem lua cele mai bune decizii, cand gradul de implicare este in egala masura.
4.Sinceritate
Sinceritate, transparenta si onestitate sunt cateva din lucrurile la care trebuie sa te “supui” atunci cand esti intr-o relatie importanta, de care iti pasa. Numai fiind deschisi si sinceri unul cu celalalt veti putea face fata obstacolelor si momentelor mai putin fericite din viata voastra.
5.Iubire
Cred ca inainte de orice lucru mai sus mentionat, pentru ca o relatie sa mearga este nevoie de iubire. Iubire din partea ambilor parteneri, neconditionata si sincera.
Afectiune, incredere, onestitate, sinceritate, comunicare si iubire. Acestea sunt ingredientele unei relatii de lunga durata, de succes si de viitor.

Citeste si:  Divortul si copiii

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.