Cum sa termini frumos o relatie

Terminarea unei relatii este un lucru important in viata oricarei persoane. Inseamna terminarea unei etape si inceperea alteia.
Ceea ce nu stiti insa, este faptul ca modul in care punem punct unei relatii se imprima in subconstientul nostru si ne afecteaza relatiile viitoare.
Despartirile grele cu certuri dure, scandaluri sau insulte pot sa scoata la iveala tot ce e mai rau intr-un om. Dupa o despartire dureroasa oamenii au dreptul sa fie suparati,nervosi, dezamagiti, este ceva absolut normal. Frumos este insa sa terminati relatia in termeni amiabili si sa incercati sa va lasati loc de buna-ziua, daca nu se poate mai mult.
Pentru a obtine acest lucru nu aruncati cu cuvinte grele in partenerul vostru, oricat de nervoasa ati fi, sau oricat de mult ar fi gresit el. Tratati-l pe cealalat asa cum va place sa fiti tratata. Este o vorba „Altuia nu-i face ce tie nu-ti place”. Este cat se poate de adevarata, asa ca ganditi-va inainte sa vorbiti. Nu aruncati vina pe celalalt daca nu merita.
Vorbiti, vorbiti si iar vorbiti. Comunicarea este baza unei relatii sanatoase si sigure, dar si a unei despartiri amiabile. Respectul trebuie sa continue sa existe chiar si in aceste momente dificile.
Dupa terminarea relatiei nu incepeti sa il barfiti sau sa il vorbiti de rau altor persoane. Nu este deloc un lucru placut sau demn de respect.

Citeste si:  Accentul Irlandez - Cel mai sexy din lume!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.