Cum sa-ti faci partenerul fericit

Adu-i aminte cat de binecuvantat este ca te are in preajma lui. Dar serios vorbind, nu cred ca ar trebui sa fii tu cea care il face fericit. Tu ar trebui sa fii o parte din acea fericire, dar fericirea adevarata vine din interior.
Lasa-l sa stie ca il iubesti, dar nu uita sa fii independenta. In acest fel se va simti mandru ca este iubit de o femeie cu picioarele pe pamant. Toata lumea merita respect, asa ca arata-i foarte mult. Iubeste-l pentru ceea ce este , nu incerca sa-l schimbi, pentru ca asta l-ar putea face nesigur de iubirea ta. Inainte de orice, iubeste-l si distrati-va mult impreuna.
Barbatii sunt fericiti atunci cand vad femeile fericite. Daca esti intr-o stare proasta aproape tot timpul, se va satura si va vrea sa stea departe de tine.
Un alt lucru pe care barbatii il adora este sa fie cocolositi. Vor sa le gatim, sa le spalam…Mai ales atunci cand o faci fara sa te plangi.
Daca ii aratam ca suntem bucuroase orice am face, il va face fericit. In acelasi timp, da-i libertate, lasa-i timp sa iasa cu prietenii si sa se relaxeze. Arata-i ca ai incredere in el.
Este important sa il faci sa stie ca el este cel care te face fericita, si recompensandu-l, arata-i de ce este capavbila in pat…sau…in alta parte, pentru ca barbatilor le plac lucrurile noi.

Citeste si:  Idei pentru a o surprinde

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.