Cum sa-ti gasesti jumatatea

1. Trebuie sa stii ce vrei
Daca nu stii ce sa cauti, nu stii ce sa gasesti. Asa ca primul pas pe care trebuie sa il faci este sa stii ce vrei de la un barbat, ce personalitate vrei sa aibe, ce calitati sa aibe, ce valori, etc. Stim deja ca pentru orice tel exista o cheie a succesului, prin urmare trebuie sa-ti stabilesti clar telul.
Aici vorbim nu despre portretul robot „sa fie inalt, cu ochi verzi si sa stie sa ma asculte”, ci despre aflarea necesitatilor tale emotive, acele lucruri pe care ar putea sa le aibe un barbat ca sa te faca sa te simti cu adevarat iubita si care sa te faca sa-l iubesti la randul tau.
2. Cum ar trebui sa fii tu
Aici nu vorbim despre o redefinire a personalitatii ci despre cum anume ai putea atrage un anumit gen de barbat, cel pe care il doresti tu.
3. Iesi din casa. Des.
Al treilea pas este sa iesi la cat mai multe intalniri. Pe ruta casa-munca sunt foarte scazute sansesle sa-l intalnesti. Ideal ar fi sa ai minimum 2 intalniri pe saptamana, daca nu chiar mai multe. Pentru asta ai putea sa te duci la „intalniri multiple”, adica sa iesi cu doi sau mai multi barbati in acelasi timp. Nu te teme, nu este imoral atata timp cat stii ce vrei, stii ce cauti, stii cum sa o spui si cel mai important este sa nu iti depasesti propriile tale bariere.

Citeste si:  7 semne care-ti spun ca el e Alesul

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.