Cum sa trecem peste lipsa timpului liber

Timpul liber reprezinta una dintre problemele cu care orice cuplu se confrunta la un moment dat. Lipsa timpului liber si a activitatilor de cuplu poate genera mari discutii si poate duce la lipsa increderii in partener, mai ales daca acest lucru se intampla de putin timp.
Cand ne confruntam cu astfel de situatii, avem tendinta sa ne ingrijoram, sa ne umplem mintea de banuieli si sa credem ca persoana iubita ne inseala sau nu ne mai iubeste ca la inceput.
Asociem lipsa timpului liber cu nepasarea, lipsa atentiei si a afectiunii, insa nu mereu lucrurile stau in felul acesta. Este adevarat, ca unele banuieli de genul acesta se pot adeverii, insa la fel de adevarat este faptul ca lipsa timpului liber se poate datora activitatilor solicitante din ultima perioada de la serviciu.
Cum putem afla cum stau de fapt lucrurile? Sa-l spionam sau sa-l verificam pe cel de langa noi nu este o metoda tocmai buna, pentru ca nu facem decat sa inrautatim starea de neliniste si sa-i transmitem si celuilalt stari de sufocare si control.
Cea mai buna metoda ramane aceea a comunicarii. Aplanarea problemelor prin discutarea acestora, ramane una dintre cele mai bune si de efect metode prin care putem afla ce se intampla, care sunt cauzele pentru care tu ai ajuns la concluziile de mai sus si cum puteti face ca aceste lucruri sa fie remediate.
Permite-i partenerului tau sa-si dea cu parerea, sa spuna ce simte si mai ales cat de mult il afecteaza si pe el aceasta situatie. Sunt convinsa ca si pentru el este o situatie neplacuta.. pentru ca nu cred ca exista cineva careia sa-i placa sa stea mai mult la birou, printre calculatoare si hartogaraie, decat sa vina acasa sau sa iasa in oras cu persoana iubita.
Este foarte important sa intelegem aceste perioade mai solicitante, pentru ca la un moment dat si noi ne vom lovi de ele si sunt convinsa ca nu ne-ar placea sa venim acasa si sa ne certam cu iubitul pentru ca am intarziat sau pentru ca nu avem chef sa mai iesim in oras.
In cazul in care, banuielile legate de inselat iti sunt confirmate in urma discutiei cu partenerul tau, ramane la agerea voastra sa luati o decizie comuna, care sa nu afecteze pe nici unul dintre voi, in mod negativ.

Citeste si:  Studiu: Frumoasa si furioasa

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.