Cum treci peste o despartire

Primele zile dupa despartire sunt cele mai grele. Daca stam sa ne gandim mai bine, despartirile in sine sunt foarte greu de indurat si de suportat. Cea mai buna modalitate de a incepe sa treci peste acest moment greu este sa-ti concentrezi toata atentia asupra ta, sa ai grija de tine si sa nu-ti refuzi nici o placere. Fa ceea ce te face fericita.
Daca iti plac comediile romantice, mergi si vezi una. Daca iti place sportul, mergi la sala sau iesi in parc cu rolele, daca ai vazut o pereche de pantofi pe care inainte nu ti-o permiteai pentru ca aveai alte prioritati, mergi si cumpara-i fara nici un regret.
Pentru ca tu esti cea care conteaza acum. Este momentul ideal sa renunti la grijile pentru ceilalti si sa ai grija mai mult de tine si de nevoile tale.
Primele saptamani sunt cele in care incerci sa te redescoperi si sa-ti imbunatatesti relatia cu tine insati. Daca tu crezi ca iti este mai bine in sanul familiei sau inconjurata de prietenele tale cele mai bune, nu ezita sa inviti pe toata lumea la tine sau la o mica escapada undeva in natura.
Nu te simti rusinata de faptul ca ai ramas singura, dupa o relatie foarte lunga. Sunt momente care fac parte din viata fiecarui om. Toti trecem prin aceste lucruri, insa trebuie sa invatam sa fim tari si sa mergem mai departe.
Vechea vorba din popor: “Timpul vindeca orice rana” este adevarata, deoarece odata cu trecerea timpului, ranile se vindeca si putem sa o luam de la capat, fara a ne simti legati de trecutul dureros. Dar pentru asta ai nevoie de rabdare si multa vointa. Nu te inchide in tine, nu incerca sa cauti scuze sau sa te razbuni pe persoana de care tocmai te-ai despartit. Indiferent care au fost cauzele despartirii sau vinovatul, tu trebuie sa iti vezi mai departe de viata, fara remuscari sau resentimente.
Ingroapa “securea razboiului”, pentru a putea incepe noi relatii, pentru a-ti putea recapata increderea si dorintele de altadata si nu uita ca orice sfarsit marcheaza un nou inceput.
Capul sus, pieptul inainte si go have some fun, girl!

Citeste si:  6 idei romantice pentru cupluri moderne

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.