De ce acceptam greu despartirile?

In viata de cuplu exista si momente frumoase si momente mai putin frumoase. Important este sa treci peste ele, fara sa ai un regret si sa suferi. Regretele uneori nu mai au nici un rost si nu pot ajuta cu nimic, cum este in cazul unei despartiri.
Despartirea este cel mai nedorit, neplacut si urat moment, mai ales in conditiile in care nici una din parti nu-si doreste acest lucru, dar cu toatea astea apeleaza la el ca fiind cea mai buna solutie pentru moment.
Si acest lucru, trebuie sa recunoastem, le este specific in mod deosebit barbatilor, care nu stiu ce vor, care au probleme in identificarea si exprimarea unor sentimente fata de persoana care pana nu de mult era cel mai bun si frumos lucru care i s-a putut intampla.
Femeilor le este foarte greu sa accepte si sa mearga mai departe, cand nu-si doresc acest lucru. Cum poti accepta ca tot ce a fost frumos s-a terminat, fara un motiv sau fara a primi macar in schimb o explicatie logica?
Dragelor, stiu ca este greu, dar haideti sa fim macar o data in viata rationale si sa gandim cu mintea, nu cu inima: ce putem face? De ce sa ne plangem de mila? De ce sa insistam si sa ne agatam de sperante pe care nimeni nu le ofera? De ce sa nu privim si noi inainte si sa fim puternice?
Stiti cum spune proverbul acela.. “Ce nu ma invinge, ma face mai puternica””… Aceasta este atitudinea cu care trebuie sa mergem in viata. Poate parea un capat de tara..poate nu mai vedeti in momentul acela nici o rezolvare si nici o solutie..insa nu este asa. Pentru orice problema exista o solutie, mai putin pentru probleme grave de sanatate, care nu mai au sanse de videcare sau recuperare.
Cand ai inima franta si esti pusa intr-o astfel de situatie, singurii care iti pot fi aproape neconditionat si care iti vor oferi cele mai sincere sentimente sunt familia si prietenii apropiati. Ia-ti liber si mergi acasa cateva zile. Petrece cat mai mult timp in compania acelor persoane care stii ca te iubesc si iti vor binele.
Incearca sa iti canalizezi gandurile catre tine si ce ai de facut pentru tine. In relatie ai facut destule, iar daca nu a avut cine sa aprecieze aceste lucruri, inseamna ca nu merita nici o lacrima in plus.
Oricat ar fi de greu, invata ca in viata trecem prin bucurii si prin necazuri, prin despartiri si revederi, insa un singur lucru nu trebuie sa il pierzi: increderea in tine si in ceea ce esti cu adevarat!

Citeste si:  Iubitul tau are probleme cu erectia

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.