De ce doare infidelitatea

Nu este deloc usor sa treci peste infidelitatea iubitului. Unele femei nu reusesc sa faca acest lucru, fapt pentru care vor suferi foarte mult sau vor fi afectate pentru foarte mult timp.
De ce doare infidelitatea? Pentru ca ne este tradata increderea si sentimentele, exact acele doua lucruri care sunt cel mai greu de obtinut intr-o relatie. Pentru ca ne simtim raniti si fara importanta, nu mai suntem persoanele deosebite care eram candva si incepem sa ne pierdem pana si increderea in noi.
Nu este usor sa treci peste o astfel de dezamagire, insa inainte de merge mai departe, incearca sa vezi care au fost cauzele pentru care s-a ajuns la situatia asta. Lasa conceptia cum ca “barbatii sunt porci”, pentru ca nu numai asta este scuza faptelor sale. Poate si tu ai gresit si nu ti-ai dat seama, sau el a mascat acest lucru si a preferat sa tina in el, ajungand in final sa te insele.
Chiar daca nu il poti ierta si nu poti trece peste asta, este bine sa stii pentru cultura ta generala care au fost motivele. Poate pe viitor te vor ajuta sa eviti ca acest lucru sa se mai intample, iar tu nu sa nu mai repeti aceleasi greseli.
Odata ce acest aspect a fost lamurit, incearca sa-ti revii. Stiu ca este greu si ca ai impresia ca nu vei uita niciodata ce s-a intamplat, insa gandeste-te macar pentru o clipa la tine: meritai asta? Meriti sa suferi in continuare? Este clar..te-a inselat..a facut-o odata..o va face si a doua oara. De lucrul asta poti sa fii sigura. Acum depinde numai de tine ce vrei sa faci si incotro te vei indrepta.
Poti alege sa uiti ce s-a intamplat, sa-ti vezi de viata ta, sa te ingrijesti, sa incepi sa iesi, sa simti ca traiesti sau poti alege sa uiti ce s-a intamplat si sa-i mai acorzi o sansa, daca ti-o cere.
Insa gandeste-te de doua ori inainte de a face asta. Nu este usor sa te porti ca si cum nimic nu s-a intamplat si sa devii dintr-o data iubita model, care il iubeste si ii accepta orice. Suspiciunile si banuielile vor exista..si indiferent ca iti va da sau nu motive, tu vei crede ca a facut ceva gresit si ca a calcat stramb.

Citeste si:  Te-am castigat la zaruri

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.