De ce este important sexul?

Cuplu sub patura in pat

Sa nu mai fim ipocriti si sa recunoastem, sexul sau apropierea fizica dintre un barbat si o femeie este foarte important pentru un cuplu sau pentru un viitor cuplu, mai ales in zilele noastre si este la fel de important atat pentru femei, cat si pentru barbati.

Poate ca inainte alegerea partenerului nu avea nici o legatura cu sexul, pentru ca actul sexual se intampla dupa casatorie (in general), dar astazi ocupa un loc central. Da, mai conteaza si multe altele ca dragostea, comunicarea, puncte comune…dar, nu  ii putem nega importanta.

Citeste si:  Legaturi emotionale II

 Dar, de ce este important sexul intr-o relatie?

Pentru un barbat, nu este neaparat nevoie sa fie intr-o relatie pentru ca sexul sa fie o parte importanta a vietii lui. Se intampla foarte des ca barbatii sa faca sex cu anumite femei si sa nu-le considere partenerele lor, invers mai rar 🙂 Insa, daca intamplarea face sa fie si intr-o relatie, cu atat mai mult are o valoare si o importanta mai mare. Desigur, barbatii iubesc sexul, acea placere incomparabila care le aduce multe satisfactii si mandrie.
Elementul fizic, care ne facem sa simtim ca sexul este important, este acea dorinta de la care pleaca totul. In timp ce femeile adora sa fie complimentate, mereu in centrul atentiei si dorite de barbatul de langa ele, asa si barbatii adora sa fie mereu in actiune si sa-si satisfaca partenerele.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.