De ce esueaza relatiile noastre?

Ne dorim cu toti cred, atunci cand intram intr-o relatie mai serioasa, cand ne casatorim ca ea sa dureze…Dar, ce se intampla in ziua de astazi ca parca in ultimul timp aud mai mult de divorturi decat de casatorii? Ce intervine pe parcursul relatiei noastre, astfel incat alegem la un moment dat ca e mai bine separat, decat impreuna?

Citeste si:  Pauza intr-o relatie

Problemele cu banii? Si ai garantia ca daca nu mai esti cu acea persoana iti va merge mai bine financiar?! Te simti mai in siguranta singur?

O alta persoana? Stiu atatea persoane, care au plecat de langa o persoana pentru alta si apoi si-au dat seama ca era mai bine cu cea parasita:-) si aici vorbesc mai ales de barbati, nu ca femeile ar fi „scutite” de aceasta experienta.

Citeste si:  Calatorie spre tara iubirii

Lipsa atractiei? Din tot ce am citit eu pana acum, din toate discutiile sincere pe care le-am avut cu persoanele pe care le cunosc dupa primii ani, fiorii pasiuni scad dramatic, atat de dramatic incat uneori ajungi sa nu mai fie deloc. Bineinteles, cu mici siretlicuri mai aduci din cand in cand la +5, hai maxim un +7 :-), dar apoi te trezesti iar la -4 🙂


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.