De ce prefera femeile barbatii mai in varsta

Ce cauta o femeie la un barbat? Ce gen de relatie isi doreste ea si ce asteptari are de la persoana iubita?
Aproape toate femeile cauta dragoste, afectiune si intelegere; o persoana care sa le asculte cand au ceva de povestit; o persoana care sa le sprijine moral cand au probleme si desigur.. o casnicie stabila care sa le asigure o siguranta financiara si emotionala.
Barbatii cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani, se pare ca inca nu stiu cum sa faca fata acestor dorinte sau sa-si faca partenerele sa se simta fericite, implinite. Din aceasta cauza, tot mai multe femei tind sa se orienteze si sa se implice in relatii amoroase cu barbati mai in varsta, mai experimentati.
Femeile isi doresc stabilitate si siguranta, de aceea se indragostesc foarte usor de barbati mai in varsta. Odata trecuti de varsta primei tinereti si acumuland suficienta experienta, acesti barbati stiu cum sa faca o femeie fericita, stiu sa-i ofere atentie si siguranta unei vieti lipsite de griji.
Barbatii mai varsta, sunt de regula mai rafinati si mai civilizati, insa trebuie sa recunoastem ca si cei tineri au sarmul lor atunci cand stiu sa acorde atentia necesara persoanei iubite.
Acesti barbati au mult mai multa rabdare cu femeile tinere, le inteleg capriciile ,si le accepta copilariile. Din pacate, mai tinerii barbati ai zilelor noastre fug de aceste lucruri, se simt “incatusati”, isi simt teritoriul si spatiul intim invadat de dorintele tale si au tendinta sa se retraga din “competitie” exact cand ti-era lumea mai draga.
Desigur, sunt si exceptii in cazul celor tineri, si ma bucur sa pot spune ca sunt una dintre acestea, avand in vedere faptul ca de mica mi-am impus o bariera in ceea ce priveste varsta pe care trebuie sa o aiba partenerul meu de viata.
In aceasta situatie sunt mii de femei din Romania, femei care merita un partener atent si tandru, dar care se complac inca in relatii sortite esecului, de teama de a nu ramane singure.
Asadar, indiferent daca iubitul tau este mai tanar sau mai in varsta decat tine, nu accepta sa ramai “prizoniera” intr-o relatie in care nu esti iubita si apreciata la adevarata ta valoare.

Citeste si:  Divortul

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.