De la ce apar discutii in casnicie? Bani, sex, copii

Cuplu care se cearta

Sexul este un alt motiv de tensiune in cuplurile care sunt impreuna de mai multi ani. Femeile se plang ca sotii lor isi doresc prea mult sex si nu iau in considerare faptul ca ele sunt obosite dupa o zi de servicu, casa, gatit si copii. Barbatii se plang ca primesc de la sotii prea putina atentie sexuala si ca sunt ultimii pe lista lor de prioritati. Ambii soti se plang ca sexul a devenit o simpla rutina si nu mai e deloc placut si nici incitant. Din pacate o familie inseamna foarte multe responsabilitati time-consuming si asta va distrage atentia de la viata intima.

Citeste si:  Terminarea unei relatii

Oricat ar parea de non-romantic, incercati sa va planificati partidele de sex, ca sa fiti siguri ca veti avea parte de actiune. Vineri seara de exemplu, duceti copiii la bunici sau angajati o dadaca pentru a-i scoate la film si bucurati-va de intimitate in doi. In ceea ce priveste rutina, incercati sa aduceti elemente noi in relatie: jucarii sexuale, pozitii noi si mai ales locatii noi. Dupa cativa ani impreuna, dormitorul incepe sa para plicticos, asa ca iesiti in natura, inchiriati o camera de hotel etc.

Citeste si:  Femeile si relatiile toxice

Copiii ar trebui sa fie un motiv de mare bucurie pentru orice cuplu, insa uneori devin un subiect de cearta si de tensiune in familie. De ce ne certam pentru copii? Pentru ca unul dintre partener isi doreste copii si celalalt nu, pentru ca unul are principii foarte stricte in ceea ce priveste educatia copiilor iar celalalt e mult mai libertin etc. Solutia e sa discutati de la inceput asteptarile voastre legate de copiii si principiile dupa care doriti sa ii educati. Daca de la bun inceput nu aveti pareri comune ci dimpotriva, de-a dreptul constrastante, poate ca nu e cazul sa intemeiati o familie impreuna.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.