Descopera daca esti fericita

A simti daca esti fericita intr-o relatie este un lucru foarte simplu. Sentimentul de siguranta si cel de incredere merg mana in mana si sunt cat se poate de naturale. A-ti da seama insa daca te afli intr-o relatie nefericita, poate fi un pic mai mult decat dificil. In unele cazuri, semnele unei relatii nefericite pot trece neobservate. O relatie in care nu esti fericita poate cauza mult stres si, de cele mai multe ori, suferinte psihice, acestea insemnand de la sentimente ranite, senzatia de pierdere de timp si uneori pana la teama de pierdere a propriei constinte de sine.
A identifica semnele unei relatii nefericite este unul dintre primii si cei mai importanti pasi pentru luarea unei decizii corecte. In urma acesteia, viata ta se poate schimba semnificativ. Cele mai evidente semne ale unei relatii nefericite sunt cele care iti cauzeaza suferinta psihica. Aceasta se poate manifesta in diferite forme, precum: stari de furie, nervozitate si instabilitate emotionala.
Intuitia are un rol foarte important in identificarea acestor semne. Nu ignora presentimentele, daca acestea incearca sa iti transmita un semnal de alarma. Daca nu te simti confortabil intr-o relatie, acest lucru se simte si se si vede. Corpul tau emite semnale care te atentioneza ca ceva nu este in regula cu partenerul tau.

Citeste si:  Relatiile secrete sunt si la indemana ta?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.