Descopera punctele erogene ale barbatilor in functie de zodie

Cuplu sarutandu se in pat

Fiecarei zodii in parte ii corespunde un anumit tip de comportament, personalitate si are propriile sale”slabiciuni”  chiar si atunci cand vorbim de zone erogene.
Daca vrei sa stii ce punte erogene are iubitul tau, pentru ca sa-l innebunesti de placere, citeste horoscopul de mai jos si pune-l in practica cat mai repede.

BERBECUL

Daca iubitul tau este in zodia Berbecului, ei bine nu te sfii sa-i atingi fata si capul cat mai mult. Berbecii adora atingerile delicate pe frunte, pe buze sau saruturile tandre pe pleoapa ochilor. Cu siguranta va simti fiori pe spinare cand ii vei sopti incet si delicat in locul urechii. Asa ca inarmeaza-te cu o crema fina si rasfata-ti iubitul cu un masaj al tamplelor sau al spatelui.

TAUR
Daca iubitul tau este Taur, trebuie sa stii ca totul se invarte in jurul gatului. Sunt foarte sensibili la aceasta zona, adora atingerile fine si saruturile care sa coboare de pe gat pe ceafa si pe restul coloanei.

GEMENI
Daca iubitul tau este in zodia Gemeni, aici lucrurile sunt pe cat de simple, pe atat de ciudatele. Ei da..ai citit bine.. ciudatele! Gemenii adora sa fie sarutati in zona mainilor, a incheieiturilor si mai ales sa-i atingi cu limba varful degetelor, al umerilor sau al coatelor.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.